ABD'de iki küçük kızla otelde buluşmaya giden yaşlı adam, polisle girdiği çatışmada öldü - Son Dakika
3.Sayfa

ABD'de iki küçük kızla otelde buluşmaya giden yaşlı adam, polisle girdiği çatışmada öldü

ABD'nin Washington eyaletinde, biri 7, diğeri 11 yaşında olan internetten tanıştığı 2 kız çocuğuyla otelde buluşma planı yaptığı belirtilen 67 yaşındaki kişiye polis baskın düzenledi. Odanın önünde yaşanan çatışmada şahıs vurularak öldürülürken, o anlar polisin vücut kamerasına yansıdı.

20.04.2024 23:15

ABD'nin Washington eyaletinde, biri 7, diğeri 11 yaşında 2 kız çocuğuyla otelde buluşma planı yaptığı belirtilen 67 yaşındaki kişi, polisle girdiği silahlı çatışmada öldü.

POLİSİ GÖRÜNCE SİLAHINA DAVRANDI

Seattle polisi tarafından paylaşılan olay videosunda, ismi verilmeyen şüphelinin bir otel binasında 7 ve 11 yaşlarında 2 kız çocuğunun kaldığını düşündüğü odanın önünde polisle arbede yaşadığı görülüyor.

ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLDÜ

Zanlıya müdahale eden polis memurunun vücut kamerasından elde edilen görüntülerde, çocuklarla buluşmayı bekleyen şüphelinin karşısında polisi bulunca tabanca çıkardığı ve bunun üzerine 3 polis memuru tarafından defalarca ateş edilerek vurulduğu anlar yer alıyor.

İNTERNETTE TANIŞTIĞI KÜÇÜK ÇOCUKLARLA BULUŞMAYI PLANLIYORDU

ABD medyasında çıkan haberlerde de internetten tanıştığı kız çocuklarıyla buluşacağını düşünen zanlının, polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Sosyal medyada, suçunun henüz netleşmediği ve niyetinin tam olarak bilinmediği gerekçesiyle şüphelinin öldürülmesi yerine tutuklanıp yargılanması gerektiğini savunanlar oldu. ABD'de polis memurları hayatlarının tehlikede olduğunu hissettiklerinde tepki vermek üzere eğitiliyor ve böyle bir durumda Amerikan yasaları polislere ölümcül güç kullanma hakkı veriyor.

ABD\'de iki küçük kızla otelde buluşmaya giden yaşlı adam, polisle girdiği çatışmada öldü

Son Dakika 3.Sayfa ABD'de iki küçük kızla otelde buluşmaya giden yaşlı adam, polisle girdiği çatışmada öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Emir Kozcu: İşte adalet budur. 415 5 Yanıtla
    Murat Yılmaz: Mesut onları örnek ala ala bu haldeyiz senin atalarımız dediğin Adamlar Batıya medeniyet götürdü. Ayrıca batıdan laiklik getirmek en büyük saçmalık. adamların dini din değil ki, tabii ki laik olacaklar. Bizim dinimizde anayasa, ticaret kanunu, borç kanunu evlenme kanunu boşanma kanunu ceza kanunları hepsi var zaten. 129 45 Mesut Yıldız: Bizim laik sistem hatalı adamlar çatır çatır Avrupayı örnek alacağına almanya fransa amerikayı alsaydı zamanında atalarımız böyle olmazdı ;) 42 103 ayhan kından: Mesut yildiz LAİKLİK laik sistem din ve dünya işlerini birbirinden ayırmak, toplumu din kuralları ile değil, meclislerin düzenlediği yasalarla yönetmek, dini duyguları, inancı ve ibadeti, halkın özgür vicdanına birakmaktir 63 41 Mesut Yıldız: Eee tamam işte boşuna zırvalamayın işte adelet budur aferin diyeceğine kendi laik kanunlarımıza bakalım bütün hepsini koruyoruz tecavz o bu şu? Hangi yasalara göre sence hepsi kanunda yeri var Atatürkün kanunları almanya Fransa örnek alarak çıkarmıştır başkalarını burda aferin demeyin komik oluyorsunuz 24 10
  • Okan: ülke dediğin böyle olacak mahkemelere kalmamali bazı suçların cezasi 297 5 Yanıtla
    Ali Arslan: Aynen özellikle vatan hainlerine karşı hiç acimayacaksin direk kafaya sikacaksin 28 2
  • Erkut Köse: Suçunun henüz netleşmediği ve niyetinin tam olarak bilinmediği gerekçesi gibi düşünler nasıl bunu düşünüyorlar hayret bir şey hem silahla gitmiş hem hotelde buluşma hem iki tane küçücük çocuk başka ne niyet olabilirmişki ödevmi yapacak bu şartlarda 191 4 Yanıtla
    Ay Yıldız: Yine de 100% net değil. Belki dedeleri hapisten çikti torunlarini görmek için çocuklarin anne-babsi da razi değilse buluşmaya ? Ama niyeti eğer tahmin edildiği gibiyse o zaman az bile yapilmiş 14 25 Salih Kılıç: amerikada vatandaş silah tasiyabiliyor, 11 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement