3 aylık bebek nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

3 aylık bebek nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda annesinin emzirip uyuttuğu 3 aylık bebek, nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti.

17.01.2024 22:14  Güncelleme: 23:30

Bursa'nın İnegöl ilçesinde annesinin emzirip uyuttuğu 3 aylık bebek, nefes borusuna kaçan süt nedeniyle yaşamını yitirdi.

3 aylık bebek nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti

ANNESİNİN EMZİRDİĞİ BEBEK UYKUSUNDA HAYATINI KAYBETTİ

Olay, saat 15.00 sıralarında 1. Mercan Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Ömer ve Büşra Özdemir çiftinin Merva ismindeki bebeği 3 ay önce dünyaya geldi. Anne bebeğini emzirip uyuttu. Bebeğinin yanında uykuya dalan anne, bir süre sonra uyanıp bebeğini kontrol etti. Bebeğinin hareketsiz yattığını gören anne, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalbi duran bebeğe kalp masajı yapmaya başladı. Ambulansa alınan bebek, kalp masajı yapılarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Merva bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin ölümünü öğrenen aile büyük üzüntü yaşadı.

3 aylık bebek nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti

Hastane morguna alınan bebeğin cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

3 aylık bebek nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 aylık bebek nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • XYZ: Annelere bebegi teslim ederken yenidoğan bakımı hakkında bilgi verilmiyor mu? Bebeği yan yatır, sık sık kontrol et ve dönerse düzelt diye. Kaçacağını bilmez mi insan? Sırt üstü uyuduysa boğulma ihtimali yüksek. Başı sagolsun. 24 20 Yanıtla
    Nur BAYRAKTAR KOCA: Boş boş konuşmayın kim ister bebeğini kaybetmek. Bilmez mi?anlamaz mı ne demek? O annenin acısının zerresini anlayamayız hiçbirimiz. Her yeni annenin yanında yardımcı olabilecek birisi olmayabiliyor maalesef. eğitime gelince bir bebek bakımı doğumdan sonra söylenen 10 dk lık bilgiler yumağı değil hastanelerde durum bu maalesef. 13 4
  • Beşiktaş 1903: Vah kuzum vah 39 4 Yanıtla

Advertisement