10 TL İçin 14 Yaşındaki Çocuğun Ölümüne Sebep Oldular - Son Dakika
3. Sayfa

10 TL İçin 14 Yaşındaki Çocuğun Ölümüne Sebep Oldular

10 TL için 14 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep oldularGAZİANTEP - İş yerinden 10 TL değerindeki yüzüğü çalıp kaçan iki kişi, işyeri sahibi olan Fayad Sakar'a ateş açınca 14 yaşındaki epilepsi hastası çocuğun ölümüne neden oldu.

02.07.2017 11:28

10 TL için 14 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep oldular

GAZİANTEP - İş yerinden 10 TL değerindeki yüzüğü çalıp kaçan iki kişi, işyeri sahibi olan Fayad Sakar'a ateş açınca 14 yaşındaki epilepsi hastası çocuğun ölümüne neden oldu.

Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi, Akkent mahallesi, 17. sokak içerisinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yerine soygun amaçlı giren iki kişi, iş yeri sahibinin tepki göstermesi sonucu 10 TL'lik bir gümüş yüzük alarak kaçmaya başladılar. İşletme sahibi ve çevredeki vatandaşların peşlerinden koştuğunu gören soyguncular, yanlarındaki silahla ateş ederek kaçmaya çalıştı. Her şey işyeri sahibinin 7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde meydana geldi. yaşanan arbede şahısların silahından çıkan kurşunlardan biri sokakta oynayan 14 yaşındaki epilepsi hastası Bilal Hacı Halef isimli çocuğun sol omzuna isabet etti. Hastaneye kaldırılan Halef, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan ölen çocuğun babasının da bir hafta önce bayramlaşma için gittiği Suriye'de hayatını Kaybettiği öğrenildi.

Polislerin çalışması sonucu soygunculardan biri olan Ali Gezer yanındaki tabancayla birlikte yakalandı.

Polis ikinci soyguncunun yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

10 TL İçin 14 Yaşındaki Çocuğun Ölümüne Sebep Oldular
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 10 TL İçin 14 Yaşındaki Çocuğun Ölümüne Sebep Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement