Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı - Son Dakika
Spor

Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 biten müsabakada rakibine penaltılarda kaybederek Avrupa defterini kapattı.

18.04.2024 23:48  Güncelleme: 00:54

İlk maçta rakibine deplasmanda 3-2 kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında konuk ettiği Olympiakos'u 1-0 mağlup etse de seri penaltılarda rakibine 3-2 kaybederek Avrupa'ya veda etti.

TEK GOL İRFAN CAN'DAN

Müsabakaya hızlı başlayan sarı-lacivertliler, karşılaşmanın 12. dakikasında golü buldu. Sebastian Szymanski'nin pasında ceza sahasında topla buluşan İrfan Can Kahveci, harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda bu skorla tamamlandı.

Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

BATSMAN OFSAYTA TAKILDI

Sarı-lacivertlilerde 74. dakikada Edin Dzeko'nun yerine oyuna dahil olan Michy Batshuayi'nin 82. dakikada bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

UZATMALARDA GOL YOK

Zorlu karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve normal süresi 1-0 sona eren karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında gol sesi çıkmadı.

Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

PENALTILARDA KAYBETTİK

Fenerbahçe, penaltı atışlarında Olympiakos'a 3-2 kaybetti ve Avrupa defterini kapattı. Sarı-lacivertlilerde Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Leonardo Bonucci penaltı atışlarından yararlanamadı.

Kadıköy\'de dramatik veda! Olympiakos\'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

Son Dakika Spor Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (127)

  • Ender Kervancıoğlu: Çok mutluyum. Rum havası dinliyorum. 111 324 Yanıtla
    Mehmet gönül: Herkes kendine yakışanı yapar kınayıda sürelim sana 286 46 Mert kursun : soy isminin içinde oglu varsa zaten kendi haline bırakın 207 36 Serhat Varol: kardeş anladığım kadarıyla büyüklerinde kurtuluş savaşı sırasında mutlulukla dinlemiş rum havasını.. 157 29 Orhan Sayir: Yazıklar olsun sana muhtemelen Galatasaray lısın bende Galatasaray taraftarıyım Fenerbahçe nin elenmesi hoşuma gitmiş beli ki? kişi kendine yakışanı yapar demiş atalarımız yazıklar olsun sana 67 20 Mahmut Karakuş: Bi araştırmanı tavsiye ederim geçmişte rumlarla ilişkiniz olabilir 50 14 Murat Yıldırım: Atatürk ün önderliğinde milli mücadele ile kazanılmış güzel Türkiyem de yaşamıyor olmalısın :) 20 8 güngör SAĞ: ender bende ezikbahçeyi hiiiç sevmiyorum ama mevzu ülke puanıysa gerisi teferruattır, ama bir parantezde ezikbahçeye açalım: evindesin taraftarının önündesin hatta yabancı hakem var varda da kazanman lazımdı istediğin her şart vardı, penaltılar senin için şanstı atcan arkadaş karşındaki mencester münchen yokki köyferans liginde gavuristanın 4 sırasındamı 5 sırasındamı ne çıkıp çatır çatır yenmen lazım beşlik altılık yapman lazım 18 5 H celik: Kartal ligi düşündüğünü gösterdi 1.ve 2.maçta 11 8 Ali Arslan: Serhat ona kardeşim deme bizim soyumuzdan değil o 9 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement