Yeni Adıyaman Kredi Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yeni Adıyaman Kredi Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı

Yeni Adıyaman Kredi Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı

Yeni Adıyaman Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifinin mali kongresi başarıyla gerçekleştirildi.

16.03.2025 13:54

Yeni Adıyaman Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifinin mali kongresi düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Kooperatifin toplantı salonunda gerçekleştirilen mali kongreye AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bülent Kablan, Yeni Adıyaman Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, Kooperatif Müdürü Osman Salman, kooperatif üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Yeni Adıyaman Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek kongrede emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Başkan Salman aynı zamanda kooperatif olarak bugüne kadar yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahsetti. Kongre, çalışma raporları, denetim kurulu raporları ve yıllık bilançoların okunup karara bağlanmasıyla sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Adıyaman Kredi Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement