Mütevelli'de 8 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk Sevinci - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mütevelli'de 8 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk Sevinci

24.02.2014 12:30

Manisa 1. Amatör Küme C Grubu'nda 8 yıl sonra şampiyon olan Mütevelli Belediyespor, kazandıkları kupayı Mütevelli Belediye Başkanı Kahramanlar'a verdi.

Mütevelli Belediyespor, 8 yıl sonra şampiyon oldu.

Manisa 1. Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden Mütevelli Belediyespor, ligin son haftasında karşılaştığı Karabulutspor'u 4-0 yenerek, 8 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşadı.

Mütevelli Belediyespor Antrenörü Muharrem Kazer, genel kaptan Halil Güner ve futbolcular, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar'ı makamında ziyaret ederek kazandıkları kupayı kendisine hediye etti.

Kahramanlar, antrenör ve futbolcuları kutlayarak, "Takımımıza desteğimiz her zaman ve her ortamda devam edecektir" dedi.

Antrenör Kazer de 8 yıl aradan sonra elde ettikleri şampiyonlukla Süper Amatör Küme'ye yükseldiklerini belirterek, bu başarının camia olarak kenetlenmenin sonucunda geldiğini söyledi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mütevelli'de 8 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk Sevinci - Son Dakika


Advertisement