Pazarlar'da Harcama Birimleri Personeline KBS Eğitimi Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pazarlar'da Harcama Birimleri Personeline KBS Eğitimi Verildi

Pazarlar\'da Harcama Birimleri Personeline KBS Eğitimi Verildi
09.03.2016 11:17  Güncelleme: 11:32

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, harcama birimleri personellerine Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi eğitimi verildi.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, harcama birimleri personellerine Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi eğitimi verildi.

Pazarlar Kaymakamlığı bünyesindeki kurumlarda harcama birimlerinde çalışan personele Maliye Bakanlığı, Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) eğitimi verildi.

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen 10 saatlik Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) eğitiminde Pazarlar Malmüdürü Serap Manav tarafından Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS), Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği, Taşınır Mal Yönetmeliği, Harcırah Kanunu ve İhale Kanunu ile ilgili eğitim verildi.

Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) eğitimine katılan kamu personellerine eğitim sonunda katılım sertifikalarını İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan tarafından verildi. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da Harcama Birimleri Personeline KBS Eğitimi Verildi - Son Dakika


Advertisement