Karacabey Belediyespor, TFF 2'nci Lig'de Karaman FK'yı 1-0 mağlup etti.
"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü"ne ilişkin davanın 10'uncu duruşmasında, tutuklanmasının ardından görevinden uzaklaştırılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın savunması alındı. Çalık, savunmasında, "İddianamede belediye başkanı olmadan önceki faaliyetlerim değerlendirilip suç işlediğim öne sürülmüştür." ifadelerini kullandı. Ayrıca Çalık, "Uğur Güngör'ün sabıka kaydında 200'den aşağı kayıt varsa bütün suçlamaları kabul edeceğim" dedi.
Enes Ünal, A Milli Takım'ın Dünya Kupası'na gideceğine inanıyor ve kadronun kalitesini vurguladı.
Diyarbakır'daki Devegeçidi Baraj Gölü'nde su seviyesi tahliye aşamasına ulaştı, yağışlar sevindirdi.
Wilkie sendromu tedavi edilen Songül Asiltürk, Çanakkale'deki ameliyatla sağlığına kavuştu.
İBB'ye yönelik, aralarında Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 407 sanıklı "yolsuzluk" davasında dokuzuncu duruşma başladı. 5 milletvekili salona alınmazken duruşmada bugün farklı bir savcı yer aldı. Savcı değişikliğinin sorulması üzerine hakim, "Savcı Bey'in ufak bir rahatsızlığı var. O nedenle bugün başka bir savcımız var" dedi. Duruşma sanık avukatının savunması ile sürüyor.
Ampute edilen bacağıyla engelli bireylere destek olan Mehmet Karakaş, depremlerde uzuv kaybedenlere moral veriyor.
Ankara Keçiörengücü, Adana Demirspor'u 7-0 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti.
Göztepe, 19 branşta 5 bin sporcu ile başarı odaklı çalışıyor ve Avrupa hedefliyor.
Bilecik'in Yenipazar ilçesinde asırlık şeker dağıtma geleneği, Ramazan Bayramı öncesi kutlandı.
Samsun'da 2020 yılında meydana gelen kahvehane sahibi cinayetiyle ilgili yeniden yargılama sonucu 10 yıl hapis cezası alan sanık, cezasının kesinleşmesi üzerine yakalanarak cezaevine gönderildi. Hükümlünün adliyeye çıkarılırken "Seneye görüşürüz" demesi dikkat çekti.
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Bugünün ve yarının dünyasında ilerlemenin, kalkınmanın her alanında muzaffer ve muteber bir ülke olmanın yolu eğitimden geçiyor.
Antalya'da devam eden rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 tutuklu sanığın tahliyesine, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Duruşma, bir sonraki celsede tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
İBB'ye yönelik aralarında Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 407 sanıklı "yolsuzluk" davasında yedinci celse görülüyor. Şimdiye kadar 8 sanık savunma yaparken duruşmalara gerginlikler ve tartışmalar damga vurdu. Mahkeme bugün yeni savunmaları almaya devam edecek.
İBB'ye yönelik yolsuzluk davasında aralarında 105'i tutuklu 402 sanığın bulunduğu davanın 5'inci gününde Ekrem İmamoğlu ve diğer sanıklar hakim karşısına çıktı. Avukat cübbesiyle salona gelen CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer'den izleyici bölümüne geçmesi istendi. İzleyici bölümüne geçmeyen Özer'le mahkeme başkanının tartışması sonucu duruşmaya ara verildi. Daha sonra ise duruşma yarına ertelendi.
Trabzon'un Akçaabat İlçesi Mersin Beldesi'nde Mehmet Saraç, yaklaşık 60 yıldır yaptığı ağaç işlemeli gemi dümenleriyle kayık ve gemilere yön veriyor.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.