Yeni Şafak Gazetesine Saldırı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yeni Şafak Gazetesine Saldırı Güvenlik Kamerasında

11.02.2016 09:09  Güncelleme: 10:29

İstanbul'da Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine silahlı ve molotof kokteylli saldırı gerçekleştirildi. O anların görüntüsü kameraya da yansıdı.

Bayrampaşa'da bulunan Yeni Şafak gazetesi binası önüne gelen yüzleri maskeli 5 kişi, ellerindeki molotof kokteyllerini binanın girişine attı. Aynı zamanda gazete binasına pompalı tüfekle ateş edildi. Güvenlik görevlilerinin fark etmesi üzerine şüpheliler gazete binası önünden Aksaray-Otogar bağlantı yoluna doğru kaçtı. Molotof kokteyli atılması nedeniyle başlayan yangın güvenlik görevlilerince yangın tüpleri ile müdahale edilerek söndürüldü.

KAÇAN ŞÜPHELİLERDEN DÜŞEN ÇAKMAK

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri çevrede incelemelerde bulundu. Binanın önünde bir çanta içinde kullanılmamış molotof kokteylleri ile boş kovanlar ve kaçan şüphelilerden düşen bir çakmak bulundu.


Molotoflu saldırı, güvenlik kameralarınca da anbean görüntülendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Şafak Gazetesine Saldırı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika


Advertisement