İşadamı İmam Altun'un Taziyesi Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

İşadamı İmam Altun'un Taziyesi Yoğun İlgi Görüyor

14.11.2007 12:03

Şanlıurfa'da Bir Çok Kan Davasını Barış ile Sonuçlandıran, Yaptığı Yardımlarla Tanınan "Soro İmam" Lakaplı İmam Altun'un Şanlıurfa Çamlık Çay Bahçesi'ndeki Taziyesi Sevenleri ile Dolup Taşıyor.

Şanlıurfa'da bir çok kan davasını barış ile sonuçlandıran, yaptığı yardımlarla tanınan "Soro İmam" lakaplı İmam Altun'un Şanlıurfa Çamlık Çay Bahçesi'ndeki taziyesi sevenleri ile dolup taşıyor.

Yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek geçtiğimiz günlerde İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Memitan Aşireti'nin lideri işadamı İmam Altun'un taziyesi yoğun ilgi görüyor.

İstanbul'dan uçakla getirilen cenazenin merkeze bağlı Külünçe Köyü Altun mezrasında yaptırdığı inşaat halindeki cami bahçesinde kazılan özel mezarda toprağa verilmesinin ardından Soro İmam lakaplı İmam Altun için Şanlıurfa Şehitlik Çay bahçesindeki taziye evi açıldı.

Şanlıurfalılar tarafından çok sevilen ve babasının yolunda gitmeyi kendine şiyar edinen İmam Altun'un oğlu hayır sever işadamı Kenan Altun, ağabeyi Mehmet Altun ve kardeşleri Ferzat Altun, Bakır Altun, Şeymehmet Altun, Uğur Altun, Mikail Altun, damadı Osman Dönmezler, kayınbiraderleri Sedat Küçüksüslü, Şahin Küçüksüslü, kayındeperi Şeyhmüslüm Küçüksüslü, ve yakınları taziye evinde taziyeleri kabul ediyor.

İşadamı İmam Altun'un taziyesine Şanlıurfalılar büyük ilgi gösteriyor. İşadamı İmam Altun'un dostları, arkadaşları, sevenleri Şehitlik Çamlık Çay Bahçesi'ndeki taziye evine giderek oğulları ve diğer yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulunuyorlar.

Belediye Başkan Yardımcıları, Bucak aşiretinin önde gelen isimlerinden İhsan Bucak, AK Parti İl Genel Meclisi üyesi ve Gurup Başkanı Bilal Bucak, Bucak aşiretinden Adnan Bucak, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı işadamı Fatih Bucak ile kentin önde gelen isimleri de İmam Altun'un taziyesine giderek Kenan Altun ve diğer oğulları ile yakınlarına başsağlı dileğinde bulundular.

Şanlıurfa'da, yaptıkları yardımlarla da tanınan işadamı İmam Altun'un, camii yaptırdığı da öğrenildi. Karaciğerinde ayrı yerlerde toplam 30 santim büyüklüğünde kanser olduğu tespit edilen Altun'un ölümü en çok Şanlıurfalıları ve sevenlerini üzdüğü bildirildi.

(FÖ-FÖ-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İşadamı İmam Altun'un Taziyesi Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika


Advertisement