Denizli Maddi Sıkıntıları Yüzünden Çatıya Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli Maddi Sıkıntıları Yüzünden Çatıya Çıktı

20.12.2018 16:30

Denizli'de, bir özel televizyon kanalının da bulunduğu dört katlı bir iş merkezinin çatısına çıkıp, intihar girişiminde bulunan 40 yaşındaki H.M.Y., polis ekipleri tarafından ikna edilerek indirildi.

Denizli'de, bir özel televizyon kanalının da bulunduğu dört katlı bir iş merkezinin çatısına çıkıp, intihar girişiminde bulunan 40 yaşındaki H.M.Y., polis ekipleri tarafından ikna edilerek indirildi.

Bugün saat 11.00 sıralarında, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda bulunan dört katlı bir işmerkezine gelen evli ve 2 çocuk babası H.M.Y., çatıya çıkıp, Bıktım artık, yaşamak istemiyorum diye bağırmaya başladı. Cep telefonundan 112 Acil Çağrı Merkezi'ni de arayan H.M.Y., intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Çatıya çıkan polis ekipleri, 30 dakikalık bir çaba sonucunda, önceleri gündelik işlerde çalıştığı ve uzun süredir iş bulamadığı için maddi sıkıntılar yaşadığı öğrenilen H.M.Y.'yi ikna edip, aşağı indirdi. Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülüp, sağlık kontrolünden geçirilen H.M.Y.'nin üzerinden, maddi sıkıntılarını anlattığı 2 sayfalık bir intihar notu çıktığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Maddi Sıkıntıları Yüzünden Çatıya Çıktı - Son Dakika


Advertisement