AK Parti Mardin İl Başkanlığı İstişare Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Mardin İl Başkanlığı İstişare Toplantısı

26.05.2015 16:17

AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nca mahalle muhtarlarının katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nca mahalle muhtarlarının katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, bir oteldeki toplantıda yaptığı konuşmada, İstikrarlı bir şekilde büyüyen Türkiye'yi çekemeyen odakların prangalarını hep hazır bulundurduklarını kaydetti.

Yeni bir seçim dönemine daha girdiklerini ve tek arzularının seçimin adil ve gergin bir hava yaratılmadan sürmesi olduğunu ifade eden Uncu,şunları kaydetti:

"7 Haziran seçimi Mardin'e ya çok şey kaybettirecek ya da çok şey kazandıracaktır.  Bu açıdan Mardin'i düşünerek hareket edelim. Oylarımızı kendi hür irademizle, başkalarının tehditlerine aldırmadan, farklı şekillerde oyları piyasada pazarlayanlardan etkilenmeden kullanalım. Seçim günü güvenlik güçlerimizde inşallah gerekli önlemleri zaten alacaktır. Ayrıca hiç kimse AK Parti şunu ya da bunu tehdit etti diyemez. Çünkü bizde zorbalık, vurmaca, kırmaca yok. Biz, sadece herkesi hür bir şekilde oy kullanmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti Mardin İl Başkanlığı İstişare Toplantısı - Son Dakika


Advertisement