Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın: 2 devletli çözüm bulunana kadar Filistin halkının yanındayız - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın: 2 devletli çözüm bulunana kadar Filistin halkının yanındayız

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın: 2 devletli çözüm bulunana kadar Filistin halkının yanındayız
19.11.2019 20:05

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin Filistin'deki yasa dışı Yahudi yerleşimleri kararına ilişkin "İki devletli çözüm hayata geçirilene kadar, Filistin halkının haklı ve meşru davasında onların yanındayız." diye konuştu. Kalın, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin Filistin'deki yasa dışı Yahudi yerleşimlerini "meşru" olarak tanımlaması kararına ilişkin "İki devletli çözüm hayata geçirilene kadar, Filistin halkının haklı ve meşru davasında onların yanındayız." dedi.

Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Kalın, ABD ve Rusya'nın Suriye konusunda yapılan anlaşmalardaki yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerektiğini belirterek, "S-400 konusunda geri adım atmak söz konusu değil. Bu, imzası atılmış, tamamlanmış bir anlaşmadır" dedi.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın: 2 devletli çözüm bulunana kadar Filistin halkının yanındayız - Son Dakika


Advertisement