Yeni Ufuklar 2015 Türk Kültürüne Hizmet Ödülleri Sahipleri Belli Oldu

Son Güncelleme:

Genel Merkezi Kayseri'de bulunan Yeni Ufuklar Derneği tarafından 5 yıldır düzenlenen 'Türk Kültürüne Hizmet" ödüllerini bu yıl kazananlar belirlendi.

Genel Merkezi Kayseri'de bulunan Yeni Ufuklar Derneği tarafından 5 yıldır düzenlenen 'Türk Kültürüne Hizmet" ödüllerini bu yıl kazananlar belirlendi. Dernek tarafından 2'si romancı 4 kişiye ödülleri yarın törenle verilecek.


, Prof. Dr. Nevzat Özkan (Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi), Abdullah Ayata (romancı –yazar) ve Nurkal Kumsuz (romancı-yazar) layık görüldü. Yarın yapılacak ödül töreninin ardından TRT yapımcısı , yönetmen ve Türk Dünyası Müziği ustası Bünyamin Aksungur'un anlatımı ve sazıyla 'Altaylardan Tuna'ya Türkülerimiz' konulu bir konser verilecek.

Kaynak: DHA