Tacizciye Mahalle Sakinleri Tarafından Meydan Dayağı
Adıyaman'da, evli ve 2 çocuk annesi kadını taciz eden şahsa mahalleli meydan dayağı attı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kanlar içinde kalan şüpheliyi gözaltına aldı.
Adıyaman'da, evli ve 2 çocuk annesi bir kadına çıkma teklifinde bulunan tacizciyi mahalleli tekme tokat dövdü. Kanlar içinde kalan adamı linç edilmekten kurtaran polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.
YOL ORTASINDA TACİZ ETTİ
Evli ve 2 çocuk annesi olan H.D.'yi takip eden A.Ü., isimli şahıs iddiaya göre, Mehmet Akif Mahallesi 2114 Sokak içerisinde evli kadının yanına yaklaşarak kendisine "çıkma" teklifinde bulundu.
KADIN ÇIĞLIK ATIP YARDIM İSTEDİ
Kadının kendisine evli olmasını söylemesine ve tepki göstermesine aldırış etmeyen şahıs, ısrar etmeye devam edince evli kadın, çığlık atmaya başlayarak yardım istedi.
SAPIĞA MAHALLE SAKİNLERİNDEN MEYDAN DAYAĞI
Durumu fark eden mahalle sakinleri ile yoldan geçen vatandaşlar A.Ü.'yü yakalayarak tekme, tokat dövdü. Yaşanan olayı duyarak olay yerine gelen H.D. isimli kadının eşi M.D.'de mahalleli ile birlikte şahsı dövdü. Darp neticesi yaralanan A.Ü., kaçmaya yeltenince vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.
KANLAR İÇİNDE KALAN SAPIK HASTANEYE KALDIRILDI
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri mahalleliyi sakinleştirerek A.Ü.'yü gözaltına aldı. Yaralı A.Ü., olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
KADIN VE KOCASI ŞİKAYETTE BULUNDU
Şahıs hastanede tedavi altına alınırken mahalle sakinleri ile karı-koca olan H.D. ile M.D., şahıstan şikayetçi olmak üzere polis merkezine gitti. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.