Kurban Bayram Namazında Kehl'de Ditib Cami Dolup Taştı

Son Güncelleme:

Kurban bayram namazında Kehl'de DİTİB cami dolup taştıLevent GÜNDÜZ KEHL, 12 EYLÜL (DHA) - Almanya'nın Fransa'ya sınır Kehl kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) camisinde Strasbourg ve Kehl kentlerinde yaşayan Müslümanlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camiye geldi.

Kurban bayram namazında Kehl'de DİTİB cami dolup taştı


Levent GÜNDÜZ KEHL, 12 EYLÜL (DHA) - Almanya'nın Fransa'ya sınır Kehl kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) camisinde Strasbourg ve Kehl kentlerinde yaşayan Müslümanlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camiye geldi.


Din görevlisi Kurban Bayramın önemine değinen vaazı, kılınan bayram namazı cemaatle bayramlaşmadan sonra kurban kesimi için mezbahalara gidildi. Ortenau ve Baden bölgelerinde Offenburg, Lahr, Gengenbach, Haslach, Achern kentlerinde DİTİB camileri bayram namazında yine doldu, taştı.

Kaynak: DHA