Kepez Belediyesi'nden Baraj Mahallesi'ne İki Park

Son Güncelleme:

Kepez Belediyesi, Baraj Mahallesi'nde iki parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, Baraj Mahallesi'nde iki parkın yapımına başladı.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, Baraj Mahallesi'nin temel belediyecilik hizmetlerini alabilmesi ve imara uygun konutların yapılabilmesi için ilk olarak kapalı olan imarlı yolları açılmasına önem verdiklerini bildirdi.


Yeni yol, emsal artışı çalışmaları sonrası imara uygun modern konutların yükselmeye başladığı mahallelerin, alt ve üst yapı eksikliklerinin hızla giderildiğini belirten Tütüncü, hizmetlere devam edeceklerini ifade etti.


Tütüncü, geçen yıl ilk olarak inşasına başlanılan iki parkın hizmete girdiğini hatırlatarak, Baraj Mahallesi'ne kazandıracakları iki parkta, açık hava spor aletleri, basketbol sahası, çocuk oyun mobilyası, kamelya ve bankların olacağını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA