Eskişehir'de 11,11, 2011 Çılgınlığı
Eskişehir'de 11.11.2011 tarihinde evlenmek isteyen çiftler nikah salonlarına akın etti, bir günde 72 çiftin nikahı kıyıldı.
Eskişehir'de 11.11.2011 tarihinde evlenmek isteyen çiftler nikah salonlarına akın etti, bir günde 72 çiftin nikahı kıyıldı.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikah Dairesi'nde 23, Tepebaşı Belediyesi Nikah Dairesi'nde 28 ve Odunpazarı Belediyesi Nikah Dairesi'nde de 21 olmak üzere 72 çift bugün nikah kıydırdı.
Eskişehirli 30 yaşındaki Burak Güçlüer ile aynı yaştaki Gülşah Yeşillik (Güçlüer) çifti, Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda saat 11.11'de attıkları imzayla dünya evine girdi. Çiftin nikahını Cem Serttaş kıyarken şahitliklerini ise Metin Ersöz ile Cem Güçlüer yaptı.
Damat Burak Güçlüer, unutamayacakları bir günde nikahlarını kıydırmak istediklerini belirterek, "11.11.2011 tarihinde nikahımız için gün aldım. Nikah saatimiz de 11.00'di. Nikah memuruna rica edip nikahımızı saat 11.11'de kıydırdık" dedi.
Burak Güçlüer ile ortaokul yıllarından beri arkadaş olduklarını, bu arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü ve evlenmeye karar verdiklerini belirten Gülşah Güçlüer de, "Burak, nikah tarihini aldıktan sonra bana 11.11.11 tarihinde evleneceğimizi söyledi. Bu günü asla unutmayacağım. Çocuklarımıza da anlatacağımız güzel bir anı oldu" diye konuştu. - Eskişehir