MHP Seçim Bürosu Önünde Silahların Patladığı An

Son Güncelleme:

Esenyurt'ta MHP seçim bürosunun açılışında silahlar patlamış ve bir kişi hayatını kaybetmişti. Silahların ateşlendiği anın görüntüleri ortaya çıktı.

Esenyurt'ta yaşanan olayların görüntüleri, bir cep telefonu kaydından. Telefonun sahibi kayıt düğmesine bastığında sokakta, ellerinde sopalarla koşturan insanlar var. Ama o insanların arasında biri var ki, onun görüntüsü korkutucu.

UZUN NAMLULU SİLAH TAŞIYOR

Elinde bir silah taşıyor. Görüntüler, uzun bir namlusu olan silahla ilgili ayrıntıları belirlemek için yetersiz kalıyor. Silahın çeşiti anlaşılmıyor. Ancak bu görüntü o sırada sokakta bulunanları dehşete düşürmeye yetiyor.

"SİLAHI VAR" HAYKIRIŞLARI DUYULUYOR

Ses kaydı dikkatle dinlendiğinde "silahı var" haykırışları duyuluyor. Bu kişi koşarak kameranın önünden geçtikten sonra arkada 3 - 5 kişi tarafından çekiştirilen, darp edilen beyaz giyimli bir kişi dikkati çekiyor. Bu görüntülerden bu kişinin kavganın bir tarafından olduğu anlaşılıyor.

İNSANLAR KAÇIŞMAYA BAŞLIYOR

Beyaz giyimli bu kişi koluna giren kişiler tarafından yürütüldüğü sırada sokaktakileri donduran olay gerçekleşiyor. Art arda silah sesleri duyuluyor. Silah seslerinin duyulmasının ardından elinde sopa taşıyan kişilerin aksi istikamete ilerledikleri görülüyor.

"KURU SIKI KURU SIKI..." DİYE BAĞIRIYORLAR

Bu sırada seslerin gerçek bir silaha ait olmadığını düşünenlerin bağırışları duyuluyor. "Kuru sıkı.. kuru sıkı" diye bağırıyorlar. Ölüm ve yaralanmaların bu sırada mı olduğu bilinmiyor. Çünkü o andan sonra telefon kaydı sonlandırılıyor.

Kaynak: DHA