Davutoğlu Eşiyle Yağlı Güreşleri İzledi
Dışişleri Bakanı Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Bolu'nun Gerede İlçesi'nde düzenlenen yağlı güreşleri izledi.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Bolu'nun Gerede İlçesi'nde düzenlenen yağlı güreşleri izledi.
Bolu'da mesire yeri Gölcük'te tatil yapan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, bugün Gerede'de 67'incisi düzenlenen Esentepe Yağlı Güreşleri'ni izledi. Güreşlerin yapılacağı Esentepe Otel'e ait sahaya gelen Davutoğlu'nu, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Ak Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Ak Partili Ömer Baygın karşıladı. Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte sahaya giren Ahmet Davutoğlu, vatandaşları ve güreşçilere selamladı. Güreşçilerle sohbet edip başarılar dileyen Davutoğlu, tribüne geçerek eşiyle birlikte güreşleri izledi.
Davutoğlu tribünde otururken yanına gelen küçük çocukları kucağına alarak sevdi. - Bolu