Pablo Martin Batalla, Bursaspor'a Dönmek İstiyor
Son Güncelleme:
Bursaspor eski teknik direktörü Daum'la yaşadığı problemin ardından Çin'e transfer olan, taraftarın çok sevdiği isimlerden Pablo Martin Batalla, Yeşil-Beyazlı takıma dönmek için haber yolladı.
Bursaspor tarihinin en önemli yabancılarından biri olan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla, yeniden yeşil-beyazlı takıma dönmek istiyor.
"HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIRIM"
Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan döneminde, teknik direktör Christoph Daum ile sıkıntı yaşayan ve ardından takımdan ayrılan Batalla, yeşil-beyazlı formayı giymek istediğini söyledi. Arjantinli futbolcu, Bursa'da tercümanı Volkan Çay aracılığıyla Bursaspor'un teklif yapması halinde her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu ifade etti.
34 MAÇTA 13 GOL 9 ASİSTİ VAR
Türkiye'deki tercümanından Bursaspor'un maç kasetlerini isteyen yıldız futbolcu, Beijing ile bu sezon oynadığı 34 maçta 13 gol, 9 asistlik performans sergiledi.
Kaynak: İHA