Burhaniye'deki Yaz Festivali Rauf Denktaş Anısına

Son Güncelleme:

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 23.Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nin Rauf Denktaş anısına yapılması kararlaştırıldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 23. Burhaniye- Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nin Rauf Denktaş anısına yapılması kararlaştırıldı.


Dün yapılan Mart ayı olağan meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Levent Acartabak'ın önerisini değerlendiren meclis, Temmuz ayında düzenlenecek olan festivalin Rauf Denktaş anısına yapılmasını karara bağlarken, festival tarihinin belirlenmesini de encümene bıraktı. Yapılan mart ayı olağan meclis toplantısında bazı imar değişiklikleriyle ilçedeki Roman vatandaşların sorunları ele alınırken meclis üyesi ve başkan yardımcısı Levent Acartabak'ın festivalin Rauf Denktaş anısına yapılması önerisi de kabul edildi.


Festivali her yıl ilçede ve yurdumuzda tanınmış bir kişi adına düzenlediklerini bildiren Belediye Başkanı Fikret Akova, "Bu yıl ki 23. Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'ni de Rauf Denktaş anısına yapacağız. Festivalin tarihini ise belediye encümenine bırakıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA