Başkan Savaş Bir Sportif Tesis Daha Kazandırdı
Son Güncelleme:
Hatay Büyükşehir Belediyesi uzun yıllar atıl durumda kalan Esentepe Futbol Sahasını baştan aşağı yeniledi.
Büyükşehir Belediyesi Hatay'da sağlıklı alanlarda spor yapılmasını sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisini ekledi.
Uzun yıllar Esentepe mahallesinde atıl durumda bulunan ve bu sebeple uyuşturucu madde bağımlılarının mekanı haline gelen saha başkan Savaş'ın talimatıyla yenilenerek gençlerin hizmetine sunuldu.
Büyükşehir Belediyesi atıl durumda bulunan sahayı sentetik çimle kapladı, tel örgüleri, soyunma odaları ve hakem odalarını yeniledi, tribünü modernize etti, sahanın ışıklandırmasını yaptı. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla başkan Savaş Hatay'a bir sportif tesis daha kazandırmış oldu.
Kaynak: Bültenler