Bankayı Satın Almak İstedi, Kadın Terliğini Masaya Bırakarak Kaçtı"

Son Güncelleme:

Çaycuma'da, Dünya Bankası Finans Müdürü olduğunu söyleyen kişi, bankayı satın almak istediğini söylemesi üzerine ret cevabı alınca kadın terliğini masaya bırakarak bankadan ayrıldı.

Çaycuma ilçesinde, kendisini "Dünya Bankası Finans Müdürü" olarak tanıtan kişinin, banka şubesine giderek burayı satın almak istediğini söylediği ve ret cevabını alınca masaya kadın terliği bırakıp çıktığı iddia edildi.


Alınan bilgiye göre, bir bankanın şube müdürü, İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.


Bankaya gelen ve kendisini Dünya Bankası Finans Müdürü olarak tanıtan 30 yaşlarında bir erkeğin, bankayı satın almak istediğini söylediğini belirten şube müdürü, bunun imkansız olduğunu söyleyince onun, montundan çıkardığı kadın terliğini masanın üzerine bırakıp tekrar geleceğini ifade ederek şubeden ayrıldığını bildirdi.


Polis, şüphelinin bulunması için çalışma başlattı. - Zonguldak

Kaynak: AA