Bakan Pekcan: "Fiyat artışı tespit edilen maske ve gıdalarla ilgili denetimlere başladık"

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın gelişi Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın konuşması ve soruları cevaplaması ANKARA - Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: "81 ilde eş zamanlı olarak, fiyat artışı tespit edilen maske ve gıdalarla ilgili denetimlere başladık.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın gelişi

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın konuşması ve soruları cevaplaması ANKARA - Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: "81 ilde eş zamanlı olarak, fiyat artışı tespit edilen maske ve gıdalarla ilgili denetimlere başladık." dedi.

Pekcan: "Fiyatları etkileme, ürünlerin yokluğuna neden olma, mal satışlarından kaçınma fiilleri TCK'ye göre suç. Bunların hapse kadar cezası olacak."

Pekcan: "Gıda konusunda bu sabah itibarıyla marketlerde tezgahlar dolu, ürünlerde fahiş bir fiyat uygulaması yok. İnternet sitelerini inceleyeceğiz."

Ticaret Bakanı Pekcan: "Reklam Kurulu, 25 Mart'ta, 1995 yılından bu yana ikinci defa olağanüstü toplanacak."

Kaynak: AA