İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Şahsı İzlemeye Gelen Vatandaşların Konuşmaları Yok Artık Dedirtti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Şahsı İzlemeye Gelen Vatandaşların Konuşmaları Yok Artık Dedirtti

16.01.2018 16:13

İntihar etmek için çatıya çıkan şahsı izlemeye gelen vatandaşların konuşmaları yok artık dedirtti Trabzon'un Of ilçesinde intihar etmek için çatıya çıkan vatandaşı işte böyle izledilerTRABZON - Trabzon'un Of ilçesinde inşaat halindeki binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

İntihar etmek için çatıya çıkan şahsı izlemeye gelen vatandaşların konuşmaları yok artık dedirtti

Trabzon'un Of ilçesinde intihar etmek için çatıya çıkan vatandaşı işte böyle izlediler

TRABZON - Trabzon'un Of ilçesinde inşaat halindeki binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Of ilçesinde öğle saatlerinde O.D. isimli şahıs inşaat halindeki bir binanın en üst katına çıkarak intihar etmek istedi. Vatandaşların haber vermesiyle polis ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri hava yastığı açarak beklemeye başlarken, bu sırada polis ekipleri şahsı iknaya çalıştı. Polis ekipleri ile görüşen O.D. ikna edilerek çatıdan indirildi. Eşinin kendisini terk etmesi üzerine intihar girişimine kalkıştığı ve 2 çocuğu olduğu öğrenilen O.D. tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan intihar etmek için çatıya çıkan şahsı izlemeye gelen vatandaşların konuşmaları dikkat çekerken, ilginç konuşmaları cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Şahsı İzlemeye Gelen Vatandaşların Konuşmaları Yok Artık Dedirtti - Son Dakika


Advertisement