İBB'ye Yolsuzluk Operasyonu: Balya Balya Para Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İBB'ye Yolsuzluk Operasyonu: Balya Balya Para Ele Geçirildi

20.03.2025 13:13

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, şüphelilerin adreslerinden balya balya para çıktı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da dahil 106 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda şüpheliler Emrah Bağdatlı ve Ali Nuhoğlu'nun adreslerinden balya balya para çıktı. Paraların bulunduğu anlar polis kamerasına yansıdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB'ye yönelik büyük yolsuzluk soruşturması başlatmış, CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere 106 kişi hakkında yakalama kararı verilmişti. Her iki soruşturma çerçevesinde 87 şüpheli gözaltına alınmıştı.

İki şüphelinin adreslerinden balya balya para çıktı

Şüphelilerden Emrah Bağdatlı ve Ali Nuhoğlu'nun adreslerine de operasyon yapıldı. Operasyonlarda Ali Nuhoğlu gözaltına alındı. Firari durumda olan Emrah Bağdatlı'nın ve gözaltına alınan Ali Nuhoğlu'nun adreslerinde arama yapıldı. Aramalarda dolapların içlerinden balya balya para çıktı. O anlar ise polis kamerasına yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Advertisement