18. Yarımada Spor Oyunları Çeşme'de Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

18. Yarımada Spor Oyunları Çeşme'de Başladı

18. Yarımada Spor Oyunları Çeşme\'de Başladı
28.05.2025 11:00

Çeşme'de organize edilen 18. Yarımada Spor Oyunları, plaj sporları ve paramotor heyecanıyla devam ediyor.

İzmir'in Çeşme ilçesi, spor tutkunlarının buluşma noktası olmaya devam ediyor. İzmir Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Çeşme Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen 18. Yarımada Spor Oyunları ikinci gün etkinlikleriyle büyük ilgi gördü.

Plaj voleybolu, plaj futbolu ve basketbol 3x3 branşlarında yapılan karşılaşmalar sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği organizasyon, spor dolu anların yanı sıra eğlenceli görüntülerle de dikkat çekti.

Paramotor slalom heyecanı başlıyor

Bu yıl organizasyona farklı bir heyecan da eklendi. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Paramotor Slalom Yarışı, 28-29 Mayıs 2025 tarihlerinde Çeşme Ilıca Plajı'nda yapılacak. Rüzgarla yarışacak sporcuların gösterileri, izleyicilere adrenalin dolu anlar yaşatacak.

Sporun birleştirici gücünü yansıtan Yarımada Spor Oyunları, bölge gençliğini bir araya getirirken, hem sporculara hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 18. Yarımada Spor Oyunları Çeşme'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement