Otelin önünde tartıştığı oğlunu silahla vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Otelin önünde tartıştığı oğlunu silahla vurdu

25.05.2025 09:09  Güncelleme: 09:28

Esenyurt'ta bir otelin önünde baba ve oğlu arasında tartışma başladı. Tartışmada baba, yanında bulunan tabancayla oğlunu bacağından vurdu. Yaralı hastaneye kaldırılırken şüpheli baba gözaltına alındı.

İstanbul'un olaylı ilçesi Esenyurt'ta dün saat 23.30 sıralarında dehşet yaşandı. Güzelyurt Mahallesi Sultan Abdülhamit Caddesi'nde iddiaya göre; konakladıkları otelin önünde baba ve oğlu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Otelin önünde tartıştığı oğlunu silahla vurdu

OĞLUNU SİLAHLA VURDU

Tartışmanın büyümesi üzerine baba, yanında bulunan tabancayla oğlunu bacağından vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba ise polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otelin önünde tartıştığı oğlunu silahla vurdu - Son Dakika


Advertisement