Liseli kızların sosyal medya kavgasında araya giren 2 kız bıçaklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Liseli kızların sosyal medya kavgasında araya giren 2 kız bıçaklandı

Liseli kızların sosyal medya kavgasında araya giren 2 kız bıçaklandı
25.05.2025 20:31

Burdur'un Bucak ilçesinde, sosyal medya üzerinden başlayan bir tartışmanın sonucunda 2 genç kız bıçaklandı. Kavgayı ayırmak isteyen B.V.D. (18) ve A.C.C. (16), A.S. (18) tarafından bıçaklandı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdı ve şüpheli A.S. suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. B.V.D.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde 18 yaşındaki liseli A.S., erkek arkadaşının sosyal medya üzerinden eklediği gerekçesiyle yaşıtı İ.K. ile Yeni Mahalle Yaşam Parkı'nda tartışmaya başladı.

Liseli kızların sosyal medya kavgasını ayırmak için araya giren 2 kız bıçaklandı

LİSELİ KIZLARIN KAVGASINDA ARAYA GİREN 2 KIZ BIÇAKLANDI

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından parkta bulunan 18 ve 16 yaşlarındaki B.V.D. ile A.C.C., tarafları ayırmak için araya girdi. Ancak A.S., yanında bulunan bıçakla B.V.D.'yi karın ve boyun bölgesinden, A.C.C.'yi ise kaşından bıçaklayarak yaraladı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkez'ine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan B.V.D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Liseli kızların sosyal medya kavgasını ayırmak için araya giren 2 kız bıçaklandı

GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan A.S. polis ekipleri tarafından suç aleti ile yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Liseli kızların sosyal medya kavgasında araya giren 2 kız bıçaklandı - Son Dakika


Advertisement