Çete, 6 Aylık Hamile Kadına Zorla Fuhuş Yaptırmış - Son Dakika
Güncel

Çete, 6 Aylık Hamile Kadına Zorla Fuhuş Yaptırmış

Antalya'da 3 ülkeden getirdikleri kadınlara fuhuş yaptıran çete çökertildi. Kadınlardan birisinin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

25.11.2014 23:37  Güncelleme: 00:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yurt dışından getirdikleri kadınlara fuhuş yaptıran çete, polis tarafından çökertildi. Sınır dışı edilen 4 kadından birinin 6 aylık hamile olduğu halde fuhşa zorlandığı belirtildi.
14 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği gelen bir ihbar üzerine belirledikleri adresleri 3 ay boyunca fiziki ve teknik takibe aldı. Dün sabah Antalya'da Lara, Kundu Güzeloba ve Çorum kent merkezindeki 21 ev 8 otomobile yapılan baskında 2 Gürcistan, 6 Moldovalı, 4 Özbek, 2 Kırgızistan uyruklu 14 kadın gözaltına alındı. Fuhşa teşvik ve aracılık ettiği iddia edilen G.A., Y.K., M.Ş., M.K., A.E., Ç.Ç., M.A.B., A.Ç., M.K., C.Ö., T.A.Y.G., H.T. gözaltına alındı. Şüphelilerden M.K.'nın bir bacağı olmadan kadınları fuhşa zorlandığı iddia edildi.

HAMİLE KADINA FUHUŞ YAPTIRDILAR

İfadeleri alınan yabancı uyruklu 10 kadın sağlık kontrollerinin ardından ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü Misafirhanesine götürüldü. 4 kadının ise daha önceden sınır dışı edildiği belirtildi. Sınır dışı edilen bu 4 kadından Moldovalı Natalia K.'nın (32) 6 aylık hamile olduğu ve fuhşa zorlandığı öğrenildi. Kadınları fuhşa zorlayan ve yer temin ettiği iddia edilen 12 şüphelinin ise emniyetteki sorguları sürüyor.

Öte yandan yaklaşık 15 gün önce Türkmenistan uyruklu 9 aylık hamile kadını fuhşa zorlayan çete çökertilmişti.

Çete, 6 Aylık Hamile Kadına Zorla Fuhuş Yaptırmış
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çete, 6 Aylık Hamile Kadına Zorla Fuhuş Yaptırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • SadecegerÃ?§ek: Bu pis işi yurutenlerin cogu dogunun pislikleri 21 24 Yanıtla ADIYAMANLI MÜSLÜMAN: dogru yazmışsın gardeş, hep bizim dogulular yapıyor bu pis işleri bizim adımızı lekeliyorlar. , adi şerefsizler 1 1
  • Muhammed selcuk: Allah bin belanizi versin. . Fuhus yapan da fuhusa giden de aynidir. . not, burasi bizim mahalle. ! 17 0 Yanıtla
  • Ali rıza üstün: Bunların kökünün kazılması gerekiyor. Emniyet mensuplarına tşkrlr 13 2 Yanıtla
  • çarşı: böle insanları direk asıcaklar idam valla ölmeyi bile hak etmeyen pislikler allah bizleri bizlerden korusun malesef böyle düşünüyorum artık çokmu çok kötüşeyler yapıyoruz böyle şerefsizlerin yüzünden insan sıfatından çıktık 11 0 Yanıtla
  • Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan aile sağlığı merkezi hizmete girdi
    17:01 Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan aile sağlığı merkezi hizmete girdi

    Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılan aile sağlığı merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, merkezin hayırlı olmasını diledi ve sağlık alanında yapılan yatırımların devam edeceğini belirtti. Törene, Cumhur İttifakı'nın Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar da katıldı.

  • Tokat'ın Pazar ilçesinde çiftçilere 4 bin 500 kilogram nohut tohumu dağıtıldı
    17:00 Tokat'ın Pazar ilçesinde çiftçilere 4 bin 500 kilogram nohut tohumu dağıtıldı

    Tokat'ın Pazar ilçesinde gerçekleştirilen tohum dağıtım töreninde çiftçilere 4 bin 500 kilogram nohut tohumu dağıtıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Emre Kapar, törende konuşarak, tarımın geliştirilmesinde katkı sunan kurumlara ve tarım ailesine teşekkür etti. Dağıtıma Kaymakam Mehmet Miraç Demir, İlçe Tarım Kredi Müdürü Canan Kaymaz, Ziraat Odası Başkanı Murat Akın ve çiftçiler katıldı.

  • Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacak
    17:00 Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacak

    Ahlatcı Çorum FK'nin teknik direktörü Serkan Özbalta, Ankara Keçiörengücü maçında en iyi oyunlarını sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Özbalta, takımının play-off hattında merkezi bir konuma geldiğini ancak henüz bir şeyin garantilenmediğini vurguladı. Mücadeleci ve inatçı bir şekilde oynayacaklarını ifade eden Özbalta, taraftarların desteğiyle istedikleri sonucu almayı hedeflediklerini söyledi.

  • Gaziantep'te ihtiyaç sahibi ailelere destek için 'Bakkal Kart' uygulaması başladı
    16:59 Gaziantep'te ihtiyaç sahibi ailelere destek için 'Bakkal Kart' uygulaması başladı

    Gaziantep Valiliği, ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi amacıyla 'Bakkal Kart' uygulamasını başlattı. Sosyal destek kartlarıyla daha önce zincir marketlerde destek sağlanırken, bu uygulama ile küçük esnaf da destekleniyor. Valilik bütçesi ve hayırseverlerin yardımlarıyla genişletilen çalışmada, ihtiyaç sahiplerine kartlar ulaştırıldı. Proje, diğer illerden de yoğun ilgi görüyor ve hem vatandaşın hem de esnafın desteklenmesini sağlıyor.

  • 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü BM Ofisi'nde kutlandı
    16:58 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü BM Ofisi'nde kutlandı

    "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü"nün ikincisi, Türkiye'nin de işbirliğiyle, Kenya'nın başkenti Nairobi'deki Birleşmiş Milletler (BM) Ofisi'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

  • Muhammet Kökten, Fethiye'de mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi
    16:58 Muhammet Kökten, Fethiye'de mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi

    Cumhur İttifakı'nın Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten, Tuzla Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Kökten, beş yıl boyunca halkın yanında olacağını ve deprem gibi olası felaketlere karşı tedbirler alacaklarını belirtti. Ayrıca, trafik sorununu çözmek, yeni belediye hizmet binası yapmak ve körfezdeki balçığı tarım gübresi olarak kullanmak gibi projelerini de açıkladı. AK Parti Milletvekili Yakup Otgöz ise Kökten'e destek vererek Fethiye'nin iktidarla buluşması gerektiğini vurguladı.

  • Esat Ergüler, Nazilli'de halkla buluştu
    16:58 Esat Ergüler, Nazilli'de halkla buluştu

    Aydın'ın en büyük ilçesi Nazilli Belediyesi'nin eski başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Perşembe Pazarı'nda halkla bir araya geldi. Genç bir kadın seçmenin sorusu üzerine Ergüler, ulaşılabilir bir başkan olacağını söyledi.

  • 81 il, 922 ilçenin seçim sonuçları Haberler.com'da!
    16:56 81 il, 922 ilçenin seçim sonuçları Haberler.com'da!

    Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart Pazar günü sandığa gidecek. Merakla beklenen seçim sonuçlarını anbean Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.


Advertisement