Zonguldak'ta Donla Denize Girme Kavgası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Donla Denize Girme Kavgası: 1 Yaralı

Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen Kapuz Plajı'nda külotla denize girmek isteyen iki kişi yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

31.08.2015 20:44  Güncelleme: 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'da Kapuz Plajı'nda külotla denize girmek isteyen iki kişi nedeniyle bıçaklı kavga yaşandı. Kavgada bir kişi ağır yaralandı.

GÖREVLİLER ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen kentin tek mavi bayraklı plajı Kapuz'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plajda külotla denize girilmesinin yasak olduğu uyarısını dikkate almayan iki kişi ile plaj görevlileri arasında tartışma çıktı.

KÜLOTLA DENİZE GİRMEK İSTEYEN ŞAHIS BIÇAK ÇEKTİ

Tartışmanın büyümesiyle külotla denize girmek isteyen şahıslar görevlilere bıçak çekti. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen Enver Ç., karnından bıçaklanarak ağır yaralandı.

ŞAHISLARIN ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Görgü tanıklarının ve kavgayı ayırmaya çalışanların ifadelerine göre, denize girmek için Kapuz Plajı'na gelen alkollü iki vatandaş külotla denize girmek istedi.

PLAJ MÜDÜRÜ YASAĞI HATIRLATTI

Plaj görevlilerinin bu şekilde denize giremeyecekleri uyarısında bulunduğu alkollü şahıslar denize girmekte ısrar edince Plaj Müdürü Abdullah Bakır, şahıslara külotla denize girmenin yasak olduğunu söyledi.

KADINLARI KAMERAYA ÇEKEN ŞAHIS LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Kavga esnasında telefonunun kamerası ile kadınları kameraya çekerek taciz eden bir kişi de çevredekilerin şikayeti üzerine linç edilmek istenirken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

YAŞANAN KAVGA VE PANİK GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anında yaşanan panik ve koşuşturmaca ise plajın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kalabalık grubun bıçak ve sopalarla koşması yer alıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zonguldak\'ta Donla Denize Girme Kavgası: 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Donla Denize Girme Kavgası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (97)

  • METEHAN: YA KESİN KÜRTTÜR ZONGULDAKLI YÜZYILLARDIR DENİZE GİRER ,MÜSLÜMANDIR,ARI VARDIR NAMUSU VARDIR,BU KÜRTLERDE HİÇ BİRŞEY YOKTUR KOVUN HEPSİNİ 47 52 Yanıtla Sezo: Sende kesin hayvansın hayvanın yazabildiğine ilk defa şahit oluyorum beyler lütfen bu gibi hayvanların dolduruşuna gelmeyelim 8 2
  • Aaa: Bu memleket adam olmaz medeniyet kim biz kim 38 38 Yanıtla
  • .: Bıçağı donunda mı taşıyormuş 62 3 Yanıtla
  • Bir TÜRK: Kro kokusu alıyorum 31 19 Yanıtla
  • betul: denize donla giren bi tane kadin gordunuzmu simdiyece hayir butun bu denyoluklar erkeklerden cikiyor zaten 21 27 Yanıtla
  • octobus: Ulan hiç mi utanma ar yok dingil donla denize mi girilir zonta ... 39 7 Yanıtla
  • Vatan: donla girince başkalarına ne batıyo anladım. kulotla mayo denen pis şey arasına ne fark var. sadece mayo renkli ve pahalı o kadar. ikisi de mahrem yerini belli ediyo insanın. ben bi de dayı dayı dolanipta plajda karısını kızını bikini denen kepazelikle dolanmasina izin verenlere sasiyorum. arkadaş sütyen kulottan hiç bi farkı yok. Sadece renkli ve modern diyw karının bi taraflarını belli ettirmiyo zannetmeyin. karı kocasının koynuna nası giriyosa milletin içinde de öyle dolaşıyo. bi de benim bu yorumumu begenmeyen eziklerde çıkar. aayyy yobaz seni diyenler felan. soyunmakla medeni olunuyosa hayvanlar sizden daha medeni o zaman. 25 19 Yanıtla
  • Mr.T: Ne ilkel milletiz!... 30 12 Yanıtla
  • aziz: alo irlandalı ihbar hattı olmalı 35 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement