Zonguldak Kömür Parasını İsteyince Kavga Ettiler: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Kömür Parasını İsteyince Kavga Ettiler: 2 Yaralı

Zonguldak Kömür Parasını İsteyince Kavga Ettiler: 2 Yaralı

Kömür parasını isteyince kavga ettiler: 2 yaralı Zonguldak'ta, kömür borcu yüzünden çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

31.03.2015 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kömür parasını isteyince kavga ettiler: 2 yaralı

Zonguldak'ta, kömür borcu yüzünden çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Gazipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Yaşar A., iddiaya göre caddede karşılaştığı Murtaza U.'dan, sattığı kömürden kalan 250 liralık borcunu ödemesini istedi. Yaşar A. ve Murtaza U. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda Murtaza U., Yaşar A.'nın yakınlarının da gelmesiyle kaçtı. Kaçarken caddede bir otomobilin çarptığı Murtaza U. ile kavga ettiği Yaşar A. yaralandı. Yaşar A. polis tarafından, Murtaza U. da gelen 112 Acil Servis ekibince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan yaralılardan Murtaza U. ifadesinde, Yaşar A.'nın küfür ettiğini ileri sürerek, "Eşinin yanında bana küfür etti. Ben de vurdum. Kömür için, alacak verecek meselesi. 250 lira alacağı vardı. Ben iyi niyetle konuşmak istedim" dedi. Kavgaya karışan Yaşar A.'nın 3 yakını da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Kömür Parasını İsteyince Kavga Ettiler: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gemlik'te İstinat Duvarı Çöktü: Evler Hasar Gördü, Yaralılar Var
    16:30 Gemlik'te İstinat Duvarı Çöktü: Evler Hasar Gördü, Yaralılar Var

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Yenimahalle'de istinat duvarının çökmesi sonucu evlerin hasar gördüğünü ve 2 kişinin yaralandığını açıkladı. Olayın nedeni bağımsız kurumlar tarafından incelenecek ve sorumlular cezalandırılacak.

  • Nazilli Belediyesi Sağanak ve Fırtına Sonrası Müdahale Etti
    16:28 Nazilli Belediyesi Sağanak ve Fırtına Sonrası Müdahale Etti

    Nazilli Belediyesi ekipleri sağanak ve fırtınanın etkili olduğu bölgelerde müdahale gerçekleştirdi. Yolları açan, devrilen ağaçları kaldıran ve rögar kapaklarını temizleyen ekipler, bölgenin güvenliğini sağladı.

  • Dışişleri Bakanı Fidan:
    16:26 Dışişleri Bakanı Fidan: "bir Numaralı Önceliğimiz İsrail İşgalinin Sona Ermesi ve İki Devletli Formülün Hayata Geçmesi"

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran-İsrail gerilimini değerlendirirken, "Bir numaralı önceliğimiz İsrail işgalinin sona ermesi ve iki devletli formülün hayata geçmesi olmalıdır. Bu olmadığı takdirde dün Yemen'den yapılan saldırılar, bugün İran-İsrail arasındaki gerilim, yarın başka bir savaş türü, öbür gün başka bir ülkenin içinde çıkan başka bir iç karışıklık, toplumsal rahatsızlık. Bunların hepsi olmaya devam edecektir'' dedi. Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri,  Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Es Sisi’nin çok yakın bir süre içinde Türkiye’yi ziyaret edeceğini bildirdi.

  • Gaziantep'te konteyner kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi
    16:24 Gaziantep'te konteyner kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi

    Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından konteyner kentte barınan çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi. Yeşilyurt Mahallesi'nde kurulan Umut Evi Destek Merkezi'nde 500'e yakın çocuğun katıldığı şenlikte çocuklar, gösteri ve çeşitli atölyelere katıldı. Etkinliğe, İslahiye Koordinatör Kaymakamı Muhammed Ali Çınarka, Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mutlu Kaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Kültür Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay, İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bora Tezel ve Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Acıoğlu da katıldı.

  • Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Sapanca'da Hizmet İhracatı Strateji Çalıştayı'na katıldı
    16:24 Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Sapanca'da Hizmet İhracatı Strateji Çalıştayı'na katıldı

    Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Hizmet İhracatı Strateji Çalıştayı'na Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz katıldı. Çalıştayda sektördeki gelişmeler ele alındı.

  • İstanbul'da Yağışlar Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    16:24 İstanbul'da Yağışlar Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Marmara Bölgesi'nde dün gece yarısından itibaren etkili olan rüzgar ve yağış sonrası İBB Afet İşleri Daire Başkanlığı, AKOM'dan yapılan açıklamada, en fazla yağışın Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerine düştüğü ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Yarından itibaren ise hava sıcaklıklarının tekrar yükseleceği vurgulandı.

  • Efes Selçuklu Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    16:24 Efes Selçuklu Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanacak. Etkinlikler arasında atölyeler, zeka oyunları, el becerileri atölyeleri ve sahne etkinlikleri yer alacak.

  • Viranşehir Belediyesi'nin borcu 421 milyon TL
    16:24 Viranşehir Belediyesi'nin borcu 421 milyon TL

    DEM Partili Viranşehir Belediyesi Eş Başkanları, AKP'den devralınan belediyenin borcunun 421 milyon 780 bin 594 TL olduğunu açıkladı. Borç miktarının ilerleyen zamanlarda artabileceği belirtildi.

  • İstanbul Modern, 23 Nisan'da 'Müzede Oyun' şenliği düzenliyor
    16:23 İstanbul Modern, 23 Nisan'da 'Müzede Oyun' şenliği düzenliyor

    İstanbul Modern, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak üç gün sürecek olan 'Müzede Oyun' şenliğine ev sahipliği yapıyor. Çocukları sanatla buluşturmayı amaçlayan etkinlikte, çocuklar ve aileleri müzenin farklı mekanlarında sanat aktiviteleri gerçekleştiriyor. Programa 2-10 yaş arası çocuklu aileler ücretsiz kayıt yaptırabiliyor. İstanbul Modern, çocukların kendilerini sanatçı ve kaşif gibi hissetmelerini sağlamak için farklı içerikler hazırladı. Etkinlikte sergi turları, renk atölyesi, masal okuma etkinlikleri ve ebeveynlere yönelik yaratıcılık seminerleri gibi etkinlikler yer alıyor.

  • Didim'de çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
    16:22 Didim'de çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi

    Aydın'ın Didim ilçesinde bir evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken, yangında ölen yada yaralanan olmaması sevindirdi. Yangın diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı.

  • Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Yeni Döneme Başladı
    16:22 Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Yeni Döneme Başladı

    Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Güler, yeni dönemin ilk mesajlarını vererek, az laf çok iş yapacaklarını ve uyum içinde çalışacaklarını belirtti.


Advertisement