Zonguldak Bir Ay Önce Doğan İkizleri Kaza Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Bir Ay Önce Doğan İkizleri Kaza Ayırdı

Zonguldak Bir Ay Önce Doğan İkizleri Kaza Ayırdı

Bir ay önce doğan ikizleri kaza ayırdı Ankara'da özel bir hastanede tüp bebek yöntemiyle ikiz bebek sahibi olan 47 yaşındaki Emine ve 50 yaşındaki Metin Aydın çifti, hafif ticari araçla Zonguldak'a dönerken kaza yaptı.

01.10.2015 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir ay önce doğan ikizleri kaza ayırdı

Ankara'da özel bir hastanede tüp bebek yöntemiyle ikiz bebek sahibi olan 47 yaşındaki Emine ve 50 yaşındaki Metin Aydın çifti, hafif ticari araçla Zonguldak'a dönerken kaza yaptı. İkizlerden Doğan Aydın ile diğer aracın sürücüsü Bayram Ali Sayın öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Zonguldak-Ankara Karayolu'nun Eceler Köyü mevkisinde meydana geldi. Emine ve Metin Aydın çiftinin, Ankara'da özel hastanede 1 ay önce tüp bebek yöntemiyle ikizleri dünyaya geldi. Aydın çifti, bugün taburcu edilen ikizlerini alıp akrabaları Yaşar Pulat'in kullandığı 67 AD 420 plakalı hafif ticari araçla yola çıktı. İkizlerin de içinde bulunduğu hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak orta refüjü aşıp önüne çıkan Bayram Ali Sayın'ın yönetimindeki 67 NS 335 plakalı otomobille çarpıştı. Ortadan ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Bayram Ali Sayın olay yerinde öldü. Yanında bulunan Fatime Sayın ve Hidayet Sayın ile hafif ticari aracın sürücüsü Yaşar Pulat, yanındaki Ahmet Sönmez, Kebire Sönmez, Metin ve Emine Aydın çifti ile ikizleri Doğan ve Ilgın Aydın yaralandı. Yaralılardan Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan ikizlerden Doğan bebek yaşamını yitirdi. Tedaviye alınan Ilgın bebeğin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Ereğli İlçesi'nde oturan ve Ereğli Devlet Hastanesi'nde memur olan Metin Aydın ile eşi Emine Aydın'ın 8 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldukları belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Bir Ay Önce Doğan İkizleri Kaza Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement