Zirvede Kazanan Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Zirvede Kazanan Çıkmadı

PTT. 1. Lig’in 29. haftasında Osmanlıspor evinde Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

26.04.2015 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT. 1. Lig'in 29. haftasında Osmanlıspor evinde Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla lider Kayserispor puanını 61'e, ikinci Osmanlıspor ise 51'e yükseltti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Gene beraberlik, içeride çok puan kaybettik" dedi.

Maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını anlatan Tütüneker, "Her zaman söylüyorum, bu işin meyvesi gol, bunu maalesef bir türlü bulamıyoruz. Genel anlamda ilk yarı güzel futbol oynandı, ikinci yarı düşer gibi olduk. Hem disiplinli hem de iyi bir oyun çıkardık ama maalesef skor gelmedi. Bu işin meyvesi gol, gol atamayınca maç alamıyorsunuz. Bu maçta çok pozisyon bulamayacağımızı biliyorduk ama girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz lazım. Kayseri iyi bir takım, boşu boşuna lider değiller, dolayısıyla 1 puan aldık, yapacak bir şey yok, yolumuza devam ediyoruz. Son maça kadar ilk ikiden çıkmaya uğraşacağız. Genel anlamda takımdan memnunum ama gol sıkıntımız var" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının ardından bir gazetecinin "Fikstüre bakıldığında Osmanlıspor'un zorlu maçları var. Bu bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı?" sorusuna cevap veren Tütüneker, "Bu ligde her maç zor. Her takım her maçta zorlanabilir" dedi.

"Çok puan kaybettik, içeride çok beraberlik aldık, Alanya'ya karşı bir mağlubiyet yaşadık" diye konuşan Tütüneker, "Oyun felsefesi açısından iyiyiz ama gol çıkmazsa olmuyor. Gol konusunda sıkıntımız var. Kayseri'ye karşı 10-15 pozisyon üretemezsiniz ama geldiği zaman bunları golle buluşturmak lazım. Biz bunu başaramadık. Devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. Son 5 hafta, Samsun'u Samsun'da yenmeye çalışacağız, Antalya'da bir şeyler çıkarmaya çalışacağız sonra Bucaspor, Adana ve Adana Demirspor maçı var. Bu maçların hepsini alabiliriz. Bu takımı bunu yapabilir."

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise "Bugün zorlu geçeceğini bildiğimiz bir maça çıktık. Rakibimiz de biz de hedefi olan takımlarız ama puanları paylaştık" dedi.

İki takımın da güzel bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Seçme, "İki takım da yüreğini ortaya koydu galip gelebilmek için ama maalesef gol bulamadı. Avantajımızı devam ettiriyoruz. Aynı ciddiyet içerisinde son 5 haftaya hazırlanıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Osmanlıspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi İlker Meral'i de eleştiren Seçme, "Kulübeden gördüğümüz kadarıyla verilmeyen bir penaltımız var. Öyle gözüktü, akşam izleyeceğiz daha sağlıklı karar vereceğiz. İlker hocamın canı sağ olsun" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zirvede Kazanan Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement