Ziraat Odası Başkanlarından TMO'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odası Başkanlarından TMO'ya Ziyaret

Ziraat Odası Başkanlarından TMO\'ya Ziyaret

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan ve Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Eskişehir Şube Başkanı Özgür Özkan’ı ziyaret etti.

20.08.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan ve Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Eskişehir Şube Başkanı Özgür Özkan'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, yağışların bereketle geldiğini ve bu durumda TMO'ya büyük bir görevin düştüğünden bahseden Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Eskişehir Şube Başkanı Özgür Özkan, Eskişehir Şubesi olarak üzerilerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini anlattı. Hasat zamanının bitmesine yaklaştıkları için ürün gelişlerinin azaldığını anlatan Özkan, "Şu anda Eskişehir'de 5 noktada alımlarımız devam etmekte. Bu sene TMO önceki yıllara göre daha fazla ürün aldı. Randevu sistemi ile uzun sıralar da ulaşmadı. İnsanlar kendilerini randevuya göre ayarladı. Geçen sene Eskişehir'de yaklaşık yüzde 40 kuraklık vardı. Bu sene normal istediğimiz ürünü aldık diye düşünüyorum" dedi.

Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen, üreticilerin mağdur olmadıklarını söylerken; Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan ise sigorta sisteminin iyileştirilmesi ile mağdur üreticilerin sorunlarının ortadan kalkmasını beklediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından misafirler TMO tesisini gezilerek ürün incelemelerinde bulunuldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odası Başkanlarından TMO'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement