Zico, Umut Bulut'a Talip - Son Dakika
Spor

Zico, Umut Bulut'a Talip

Hindistan Ligi ekiplerinden Sporting Goa'nın, Galatasaray'ın elde kalan tek forveti Umut Bulut'a yıllık 5 milyon euroluk bir teklif yaptı.

09.02.2016 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Zico'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Hint Ligi'nden Sporting Goa Kulübünün, sarı-kırmızılı ekibin forveti Umut Bulut için teklif yaptığı öne sürüldü.

5 MİLYON EURO

Fotospor'da yer alan habere göre; Umut için gelen teklif hakkında net bir bilgi verilmezken, teklifin 2 yıllık olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulüpte, 1,8 milyon Euro kazanan 32 yaşındaki golcünün, teklifi kabul etmesi durumunda yıllık 5 milyon Euro'ya yakın bir para kazanacağı belirtildi.

UĞUR BORAL KABUL ETMEMİŞTİ

Kadrosunda 37 yaşındaki Lucio'yu da barındıran Sportin Goa geçen sezon da Uğur Boral'a teklif yapmış fakat tecrübeli isim Goa'yı, "Ne işim var Hindistan'da?" diyerek reddetmişti.

Zico, Umut Bulut\'a Talip
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Zico, Umut Bulut'a Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AKIL İNSANA BOŞUNA VERİLMEMİŞ: BU KADAR VURDUM DUYMAZ OLUNUR ANCAK.STADYUM 52.500 KİŞİLİK.MAÇLARA BAKIYORSUNUZ15-20 BİN ORTALAMA BELEŞCİ CİNCONLAR TAKIM BATTI DENİYOR BELEŞÇİLER STADA HALA GİTMİYOR BURADAN ÇIKAN SONUÇ SEVERİZ AMA ÖYLESİNE.BAKIN DORTMUNDA HER MAÇ ÇAKILI OYNUYOR.BELEŞE HAYIR 2 20 Yanıtla

Advertisement