Zeytinburnu'ndaki Engelliler İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Zeytinburnu'ndaki Engelliler İftar Sofrasında Buluştu

Zeytinburnu\'ndaki Engelliler İftar Sofrasında Buluştu

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar düzenleyen Zeytinburnu Belediyesi, engelli vatandaşları iftar sofrasında buluşturdu.

11.07.2015 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar düzenleyen Zeytinburnu Belediyesi, engelli vatandaşları iftar sofrasında buluşturdu.

Ramazan ayı boyunca her hafta iftar programları düzenleyen Zeytinburnu Belediyesi, engelli vatandaşları iftar sofrasında buluşturdu. Zeytinburnu Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçe protokolünden birçok davetli ve Aile Kadın Destekleme ve Engeliler Merkezi (AKDEM) eğitim gören çok sayıda engelliyle birlikte ailesi katıldı. Başkan Aydın, iftar vakti öncesi iftar alanına gelerek engelli vatandaşlarla selamlaşırken, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar vaktinin gelmesiyle birlikte ise vatandaşlar dua ederek oruçlarını açtı.

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI"

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Zeytinburnu AKDEM ailesine teşekkür ederim. Zeytinburnu AKDEM ailesi olarak hepsi buraya katıldı. AKDEM Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezimiz. Bu akşam iftar soframızda ağırlıkla dezavantajlı kardeşlerimiz, engelli kardeşlerimiz var. İftarımızı onlar adına sunuyoruz. Dezavantajlı kardeşlerimiz bizleri yalnız bırakmadılar. İftar soframıza zenginlik kattılar, kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, konuşmasının sonunda iftar programına katılan tüm davetlilerle birlikte yemek duası ederek konuşmasına son verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinburnu'ndaki Engelliler İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement