Zeytinburnu'nda Vatandaşlar İftar Sofralarında Ağırlanacak - Son Dakika
Yerel

Zeytinburnu'nda Vatandaşlar İftar Sofralarında Ağırlanacak

Zeytinburnu Belediyesi, Ramazan boyunca 11 mahallede kuracağı sokak iftarlarında yaklaşık 50 bin kişiyi iftar sofrasında ağırlayacak.

16.06.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu Belediyesi, Ramazan boyunca 11 mahallede kuracağı sokak iftarlarında yaklaşık 50 bin kişiyi iftar sofrasında ağırlayacak.

Ramazan boyunca 12 farklı sokakta ve 11 farklı mahallede vatandaşlara ulaşacak olan Zeytinburnu Belediyesi, gerçekleştirilecek olan programla yaklaşık 50 bin vatandaşı iftar sofrasının etrafında buluşturacak.

Ramazanın birinci gününde iftarı Zeytinburnu Meydanı'nda açacak olan vatandaşlar, Teravih Namazı öncesi düzenlenecek olan Kur'an ziyafetini de dinleme fırsatı elde edecek.

İlk gün Zeytinburnu Meydanı'nda binlerce kişiye iftar yemeği dağıtacak olan Zeytinburnu Belediyesi, ayrıca birçok sürpriz ünlü ismi, iftar öncesi ve iftar sonrası sohbet programlarıyla vatandaşlarla buluşturacak.

Her cuma Enderun Teravih Namazı'nın kılınacağı Seyitnizam Camii'sinde, Enderun Teravihi'nden sonra Mevlid okunup, Kur'an ziyafeti verilecek. İftar öncesi sohbet programlarının yapılacağı Zeytinburnu Meydanı'nda ayrıca tasavvuf konserleri de düzenlenecek.

5 meydan, 12 farklı sokak ve 11 mahalleyle 30 gün boyunca yaklaşık 50 bin vatandaşın iftarını bir arada açacağı Ramazan programları, her gün birbirinden farklı sahur sohbetleri, tasavvuf konserleri ve Kur'an ziyafetiyle devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinburnu'nda Vatandaşlar İftar Sofralarında Ağırlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement