Zeytinburnu'nda Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Zeytinburnu'nda Dolandırıcılık Operasyonu

ATM'ye yerleştirdikleri düzenekle kart bilgilerini kopyaladıkları vatandaşların hesaplarından para çeken iki şüpheli suç üstü yakalandı.

19.04.2014 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda bir banka şubesinin ATM'sine yerleştirdikleri düzenekle kart bilgilerini kopyaladıkları vatandaşların hesaplarından para çeken iki şüpheli suç üstü yakalandı.

Seyitnizam Mahallesi Ak Evler Sitesi'ndeki banka şubesinin ATM'sinden dolandırıcılık yapıldığı ihbarını değerlendiren Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, söz konusu adreste iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin, iki ATM'den birine "arızalı" yazısı asarak, vatandaşları, aparat yerleştirdikleri diğer ATM'ye yönlendirdikleri belirlendi. İki şüphelinin, kurdukları düzenekle bankamatik ve kredi kartı bilgilerini kopyaladıkları vatandaşların hesaplarından para çektikleri tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde ve otomobilinde yapılan aramada, bankamatik ve kredi kartlarını kopyalamada kullanılan düzenek, kamera, iki cep telefonu, lehim makinesi ve teli ile güç kaynağı ele geçirildi.

Şüpheliler, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytinburnu'nda Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı
    12:48 Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı

    Karaman'ın Lale köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada İ.Ü., akrabası A.Ü.'yü silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan İ.Ü. tutuklandı. Yaralanan A.Ü.'nün hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Başkan Ahmet Akın, sürpriz evlilik teklifine denk geldi
    12:47 Başkan Ahmet Akın, sürpriz evlilik teklifine denk geldi

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi ve çiftin nikahını kıydı.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.


Advertisement