Zeytinburnu Belediyesi 'Gönül Sofraları'nda 2 Bin Kişiyi Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Zeytinburnu Belediyesi 'Gönül Sofraları'nda 2 Bin Kişiyi Ağırladı

Zeytinburnu Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Gönül Sofraları” iftarı kapsamında 2 bin kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

22.06.2015 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Gönül Sofraları" iftarı kapsamında 2 bin kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında Zeytinburnu Belediyesi her gün farklı mahallelerde iftar programı yapmaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği Merkez Efendi Mahallesi'ndeki iftar programına Belediye Başkanı Murat Aydın ve ilçe protokolü de katıldı. Başkan Aydın, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayarak, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR"

Ramazan ayının birlik ve beraberlik açısından önemine dikkat çeken Başkan Aydın, "Zeytinburnulu hemşehrilerimizle birlikte Merkez Efendi Mahallesi'nde beraberiz. Genci yaşlısı burada birlikte aynı sofraya zenginlik katıyorlar. Ramazan paylaşma ayıdır, biz de bu mutluluğu yaşamak istiyoruz. İş adamlarımızın desteğiyle Zeytinburnu ilçemizde her akşam farklı bir mahallede burada olduğu gibi sokak iftarı yapıyoruz. Aileler çocukların elinden tutup, Ramazan'ın bu güzelliğini de çocuklarına yaşatmış oluyorlar. Bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Onlarla birlikte iftar sofrasının zenginliğini paylaşma duygusunu birlikte yaşıyoruz" dedi.

ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ'NİN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ GÖZ DOLDURUYOR

Ramazan ayı boyunca çeşitli kültür sanat etkinlikleri yapacaklarının altını çizen Başkan Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Her akşam farklı mahallede, farklı bir sokakta burada olduğu gibi sosyal ve kültürel etkinliklerimiz Zeytinburnu Meydanı'nda olacak. Zeytinburnu'ndaki belirli camilerde çeşitli etkinliklerimiz devam ediyor. Hem iftar programımız kuruluyor, arkasından da kültürel etkinlikler yapılıyor. Yine Zeytinburnu'nda müftülükle birlikte belirlediğimiz programlar var. Merkez Efendi Camii'nde İstanbul'un meşhur hafızları geliyorlar Kur'an-ı Kerim okuyorlar. Seyit Rızam Camii'nde Enderun teravihleri kıldırılıyor." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinburnu Belediyesi 'Gönül Sofraları'nda 2 Bin Kişiyi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement