Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a Esnaftan Sitem - Son Dakika
Güncel

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a Esnaftan Sitem

Esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Partili Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a, bir esnaf Suriyeliler konusunda sitem etti. O anlar kameralara da yansıdı.

21.04.2015 22:11  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu esnafıyla görüşen ve fesleğen dağıtan AK Partili Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a, bir esnaf sitem etti.

"BEN BURAYI KAPATACAIĞIM, SURİYELİNİN ÜSTÜNE YAPACAĞIM"

Suriyeli sığınmacılar konusunda şikayetini dile getiren esnaf, Suriyelilerden vergi alınmadığını, kaçak sigara sattıklarını söyledi. Ancak Belediye Başkanı Aydın peygamberden söz ederek bir şeyler anlatmaya çalışsa da tepkili esnaf sözünü keserek "Orayı karıştırma... Adam kaçak sigara satıyor, memlekete zararı var, sen diyorsun ki öyle bakmayacaksın... Bu ülkeyi biz kurtardık, onlar değil. Ben burayı kapatacağım, bir Suriyelinin üstüne yapacağım, vergi yok algı yok.." ifadelerini kullandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın\'a Esnaftan Sitem
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a Esnaftan Sitem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • Muro : Durmadan kötüleri gösterin durun ne yaparsanız yapın ak parti tek parti kabullenin yalnı haber yapmayın 12 119 Yanıtla
  • cem: Ağzına sağlık sayın esnaf ama can güvenliğin kalmadı bence. Ya bi ceza yersin ya da başka birşey 81 12 Yanıtla
  • Hk: Sonuna kadar esnafimizin arkasindayiz cok iyi konusmus. 81 8 Yanıtla
  • SAFFET: Bu seçimde mhpdeyiz artık yeter 49 14 Yanıtla
  • GÖKHAN: EY TÜRK. . öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya. . 52 3 Yanıtla
  • ahmet kaleli: günü kurtarmak isteyen bir belediye görevlisi ile çok haklı bir vatandaş 50 4 Yanıtla
  • MURAT AYDIN: Yarın derhal mühürleyin burayı. . . . . 9 42 Yanıtla
  • mahmut: 13 sene bir fiil oy verdiğim akp den umudumu kestim. Sandıktan rezil olarak ayrılacak. 42 7 Yanıtla
  • serhat türk: helal olsun böyle harbi yürekli esnflara 43 3 Yanıtla
  • esnaf: Ulan cok durus bi baskanya hemen hadis le savunacak yazik ya milleti nezamana kadar dinle somureceksiniz 39 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • CHP'nin Yerel Yönetimler Çalıştayı Başlıyor
    09:01 CHP'nin Yerel Yönetimler Çalıştayı Başlıyor

    CHP'nin yerel yönetimler çalıştayı, parti genel merkezinde başlıyor. CHP'li belediye başkanları ve il örgütleri Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında, Anıtkabir'i ziyaret edecek. Özel, çalıştayın açılışında konuşacak.

  • Gümüş Balığının İhracat Serüveni Başladı
    08:58 Gümüş Balığının İhracat Serüveni Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu bereketli başladı. Balıklar Yunanistan, Ukrayna ve Amerika'ya ihraç edilerek cips olarak satışa sunuluyor. İhracatın artmasıyla birlikte bölgedeki kooperatiflerin balık avlama kapasitesi de yükseldi.

  • İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı
    08:39 İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu sıcakların başlamasıyla birlikte bereketli bir şekilde başladı. 5 kooperatifin hedefi bin ton balık tutmak ve ihracat yapmak.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.


Advertisement