Zeytinburnu AK Parti İlçe Yönetimi ve Vatandaşlar İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Zeytinburnu AK Parti İlçe Yönetimi ve Vatandaşlar İftarda Bir Araya Geldi

Zeytinburnu AK Parti İlçe Yönetimi ve Vatandaşlar İftarda Bir Araya Geldi

Zeytinburnu Ak Parti İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Zeytinburnulu vatandaşlar Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

04.07.2015 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu Ak Parti İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Zeytinburnulu vatandaşlar Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Zeytinburnu Meydanı'nda düzenlenen iftar organizasyonunda Ak Parti İlçe yönetimi ve vatandaşlar bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından Zeytinburnu Ak Parti İlçe Teşkilatı Üyeleri ve vatandaşlar için Zeytinburnu Meydanı'nda iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programında Ak Parti İlçe Yönetimi Üyeleri ve vatandaşlar bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.Erken saatlerde iftar alanını dolduran vatandaşlar ve Ak Parti İlçe Teşkilatı Üyeleri sanatçı Ufuk Akın'ın seslendirdiği ilahileri dinleyerek iftar vaktini bekledi. Öte yandan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın iftar alanına gelerek Ak Parti İlçe Teşkilatı Üyelerinin ve vatandaşların masalarını gezerek konuklarını selamladı. İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasının ardından dualarını eden vatandaşlar oruçlarını açtı.

"RAMAZAN DUALARIN KABUL OLDUĞU AYDIR"

İftar programı sonrası sahneye çıkarak konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Bu anlamlı akşamda bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Soframıza zenginlik kattınız. Zeytinburnu Meydanı'nı zenginleştirdiniz. Rabbim de sizleri zenginleştirsin, sizleri sizlere sağlık sıhhat versin. Ramazan duaların kabul olduğu aydır. Ramazan kulun yaratana yakınlaştığı aydır. İftar saati duaların kabul olduğu saattir" diye konuştu.

"HEP BERABER DUA EDELİM"

Bu saatte geliniz hep beraber dua edelim diyerek sözlerine devam eden Başkan Aydın, yarabbi ülkemizi koru. Yarabbi ülkemizde barış ve huzur ortamını güçlendirerek devam ettir. Yarabbi dünyaya barışı ve huzuru hakim kıl diye dua ediyoruz" dedi. Komşularımız için Suriye için, Suriye'deki masumlar için, Irak için, Irak'taki masumlar için, kuzey komşumuz Ukrayna için, Ukrayna'daki mazlumlar için tüm dünyadaki mazlumlar için dua ediyoruz. Sizlerinde etmenizi istirham ediyorum. Her cumartesi akşamları Zeytinburnu Maydanı'nda iftar sofraları kuruyoruz. Hafta içi Zeytinburnu'muzun farklı mahallelerinde, bütün mahallelerinde sokak iftarları programlarını gerçekleştiriyoruz. İkramlarımızı iş adamlarımız yapıyorlar. Onlara müteşekkiriz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinburnu AK Parti İlçe Yönetimi ve Vatandaşlar İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement