Zeki Toçoğlu: "Sakarya'da Büyük Değişim Yaşanacak" - Son Dakika
Yerel

Zeki Toçoğlu: "Sakarya'da Büyük Değişim Yaşanacak"

Zeki Toçoğlu: "Sakarya\'da Büyük Değişim Yaşanacak"

AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, “Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz eliyle şehrimizin dört bir yanında ciddi çalışmalar yapılıyor.

05.05.2015 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, "Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz eliyle şehrimizin dört bir yanında ciddi çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar artarak devam edecek" ifadelerini kullanırken; Mustafa İsen ise, " Sakarya'da bir iki yıl içerisinde çok büyük bir gelişim yaşanacak. Yüz bin kişilik yeni bir istihdam alanı oluşacak. Bu büyük değişim Sakarya'ya büyük bir sıçrama yaşatacak" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekilleri Adayları istişare toplantısına katıldı. İl binasında gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, AK Parti Milletvekilleri Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, Hasan Ali Çelik ile AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayları Bilgehan Doğru, Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İnci ve Recep Hacıeyüpoğlu da katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Kılıç, "Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekili adaylarımız ile tüm ilçelerimizde, mahallemizde ve sokaklarımızda gece gündüz çalışıyoruz. Seçim irtibat bürolarımız açılışlarını gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. Kılıç'ın ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Toçoğlu,"Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz eliyle şehrimizin dört bir yanında ciddi çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar artarak devam edecek. Milletvekilleri adaylarımız saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde tüm ilçelerimizde çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimizi, duruşumuzu bozmadan yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, "Ülkemizdeki değişimlere ayak uydurabilenler değişime açık olandır. Sakarya şehri değişim ve gelişime en açık şehirlerarasında. Sakarya olarak hangi iş ile uğraşıyorsak ne iş yapıyorsak bu değişim sürecini en iyi şekilde etmek zorundayız. Eğer biz şehir olarak bu gelişim süreçlerini sağlıklı bir şekilde değerlendirebilirsek Sakarya'nın önünde kimse duramaz. Yeni Türkiye'nin Yeni Sakarya'sında iş ilanları, yeni istihdam alanları açılacak. Sakarya'da bir iki yıl içerisinde çok büyük bir gelişim yaşanacak. Yüz bin kişilik yeni bir istihdam alanı oluşacak. Bu büyük değişim Sakarya'ya büyük bir sıçrama yaşatacak" diye konuştu.

AK Parti iktidarıyla Sakarya'ya önemli ulaşım yatırımlarının kazandırıldığını da açıklamalarına ekleyen İsen, "Geçmiş yıllarda şehir merkezinden Pamukova ve Karasu ilçelerine gitmek neredeyse insanın iki gününü alıyordu. Artık ulaşım kolaylığı var. İlçelerimize gidiş ve geliş süreleri azaldı. Sakarya'nın her alanında ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Geçen günlerde Söğütlü'de bir fabrika ziyaretinde bulundum. Fabrikaya Karasu, Kaynarca ve Hendek ilçelerinde gelen vatandaşlarımız var. Bunları hepsi hükümetimizin yapmış olduğu duble yollar sayesinde gerçekleştiriliyor" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeki Toçoğlu: 'Sakarya'da Büyük Değişim Yaşanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement