Eskişehir'de Zehirlenen Kişiyi Sırtlarında Taşıyan Polislere Ödül - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Zehirlenen Kişiyi Sırtlarında Taşıyan Polislere Ödül

Eskişehir'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen bir kişiyi sırtlarında taşıyan 3 polis memuru düzenlenen törenle ödüllendirildi.

30.03.2015 14:44  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen bir kişiyi sırtlarında taşıyan 3 polis memuru düzenlenen törenle ödüllendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, üstün performans gösteren personelin belirlenerek, "Ayın Personeli" seçme uygulaması kapsamında, Uluönder Mahallesi Uygurlar Sokak'taki bir evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Ruşen Uykunkol'u sırtlarında taşıyıp, sağlık ekiplerine teslim eden Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Mustafa Özaktan, Şeref Karataş ile Fatih Duman'a Polis Evi'nde düzenlenen törenle ödül verildi.

Polislere ödülleri, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Huzur Sevenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Peker, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan tarafından takdim edildi.

Öte yandan aynı törende, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Hakan Mercan ve Mehmet Kaplan'a, 10 ayrı olaya müdahale ederek, 18 gram uyuşturucu madde ile 11 uyuşturucu hap ele geçirilmesi olayında gösterdikleri başarılı çalışmaları nedeniyle plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Zehirlenen Kişiyi Sırtlarında Taşıyan Polislere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement