Dilenci, Topladığı Paraları Kaptırmamak İçin Ekmeğin İçine Gizledi - Son Dakika
Güncel

Dilenci, Topladığı Paraları Kaptırmamak İçin Ekmeğin İçine Gizledi

Çorum'da, zabıta ekiplerinin yakaladığı dilencinin topladığı paraları kaptırmamak için yanında bulunan ekmek ve poğaçanın içerisine gizledi.

11.02.2016 13:34  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Belediyesi zabıta ekiplerinin şehir merkezinde dilencilere karşı yürüttüğü çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çorum'da, zabıta ekiplerinin yakaladığı bir dilencinin topladığı paraları kaptırmamak için seçtiği yol görenleri şaşkına çevirdi. Kadın dilenci, topladığı bozuk paraları zabıtalara kaptırmamak için yanında bulunan ekmek ve poğaçanın içerisine gizledi. Ancak dilencinin uyanıklığı zabıta görevlilerinin dikkatinden kaçmadı.

DİLENCİLİK YAPTIĞI BELİRLENEN 6 KİŞİ YAKALANDI

Zabıta ekiplerinin ana arterlerde yaptığı denetimlerde Çorum'a çevre illerden gelerek dilencilik yaptığı tespit edilen altı kişi yakalandı. Yakalanan dilenciler görevliler tarafından Zabıta Müdürlüğü'ne getirildi.

PARALARI EKMEĞİN İÇERİSİNE GİZLEDİ

Burada bir kadın dilenci, topladığı bozuk paraları zabıtalara kaptırmamak için yanında bulunan ekmek ve poğaçanın içerisine gizledi.

ZABITALAR FARK ETTİ

Ancak dilencinin uyanıklığı zabıta görevlilerinin dikkatinden kaçmadı. Yapılan üst aramalarında bir dilenciden para çıkmaması üzerine şüphelenen zabıta ekipleri, poşet içerisinde bulunan ekmek ve poğaçanın kesik olduğunu fark edince toplanan paralar ortaya çıktı.

PARAYA EL KONDU

Ekmek ve poğaçalar içerisine gizlenen yaklaşık 70 liraya el konuldu.

Hakkında yasal işlem yapılan dilencilerden yaklaşık 150 TL paranın ele geçirildiği öğrenildi.

Dilenci, Topladığı Paraları Kaptırmamak İçin Ekmeğin İçine Gizledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dilenci, Topladığı Paraları Kaptırmamak İçin Ekmeğin İçine Gizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • yazık: Ekmeğe bu yapılırmı be 22 0 Yanıtla
  • ssero: Ne olmus erdo da ayakkabı kutusuna koyuyor, yezitin bunlardan ne farki var soruyorum 8 14 Yanıtla
  • TİM07: Akıllı adammış.....emek harcamış tabiğ .....parnın alınması yasal değil bence.....dilenmekte çalışmaktır......dilenen suriyelilerinkini alıyorlarmı ki???.... 6 12 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: dilencilik büyük günahlardandir.hocalar bu konuyu topluma iyi anlatmalidirlar. 14 2 Yanıtla
  • selam: biri ayak kabi kusunu saklar öbürüde ekmek ne farki var 8 5 Yanıtla
  • OSMANLI: kendi TÜRK vatandaşımız ise zabıtamız ayıp etmiş Yurtdışından transfer ettiğimiz Suriyeli dilenci ise iyi olmuş 11 2 Yanıtla
  • hansel: TÜM DİLENCİLERİ ARAŞTİRİN AKEPELİ ÇIKAR 0 6 Yanıtla
  • mustafa: zabıta büyük iş başarmış madalyayı haketmiş 3 1 Yanıtla
  • gerçek kişi: farkındaysanız eski para paralara iyi bakın :D :d 2 1 Yanıtla
  • Mami: Paralar eski haber bulamadınız yayınlamaya 15 sene evvelin haberini yapıyosunuz bizde yedik çakallar 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı
    09:53 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı

    Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda bölge birincisi olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Yarışma, Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenmiştir. Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, gastronomi alanında yetişen öğrencilerin ülkenin zenginliklerini dünyaya tanıtmasının önemine vurgu yaparak, okulun yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik etmiş ve Türkiye finalinde başarılar dileyerek sözlerini tamamlamıştır.

  • Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli
    09:49 Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli

    Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilere teknoloji kullanarak destek verdiklerini belirterek, üreticilerin sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, tarım ürünlerindeki hastalık ve zararlıların takibini yapmak için Tahmin ve Erken Uyarı İstasyonları ve Dijital Kameralı Feromon Tuzaklar kullanıldığını belirtti.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı
    09:48 Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş kontrollerinde sürücülere ve yolculara Kadın Destek (KADES) ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulamaları hakkında bilgi verildi. Kontrollerde toplamda 255 kişiye uygulamalar tanıtıldı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
    09:44 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonuna hazır hale getirmek için toplu taşıma kooperatifleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön planda tutma hedefleri ele alındı.

  • Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplanıyor
    09:44 Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplanıyor

    Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde toplanacak.


Advertisement