Yüzücüler Başarılarını Bozbey ile Paylaştı - Son Dakika
Spor

Yüzücüler Başarılarını Bozbey ile Paylaştı

Yüzücüler Başarılarını Bozbey ile Paylaştı

Nilüfer Belediyespor Yüzme Takımı, Marmaris’te düzenlenen Olimpik Kulaçlar Şampiyonası finallerinde elde ettikleri başarının sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.

09.02.2016 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediyespor Yüzme Takımı, Marmaris'te düzenlenen Olimpik Kulaçlar Şampiyonası finallerinde elde ettikleri başarının sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.

Başkan Bozbey, makamında ağırladığı başarılı sporcuları ödüllendirdi. Aldığı başarılardan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Bozbey, "Spor kültürü ile yetişmiş insanlar, rekabetin yanında erdemli olmayı da öğreniyorlar. Bizlere ne mutlu ki Nilüfer'i gülümseyen insanlar şehri yaptık. Sizler başarı kazandıkça, bizler daha da mutlu oluyoruz" dedi.

Desteklerinden dolayı Başkan Bozbey'e teşekkür eden Antrenör Tayfun Terim de,, "Sporcularımızın kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkana sahibiz. Yüzücülerimizin bedensel gelişimi için aile, okul ve belediye ile birlikte hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yüzücüler Başarılarını Bozbey ile Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement