Yüzbaşı Aruk'tan MATSO'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yüzbaşı Aruk'tan MATSO'ya Ziyaret

Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ufuk Aruk, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret etti.

28.08.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ufuk Aruk, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Karasoy'da hazır bulundu. Geçtiğimiz günler MATSO yönetiminin kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Jandarma Yüzbaşı Ufuk Aruk, iadeyi ziyarette bulunduğunu söyledi. Manavgat'a geldiği günden ilçenin güvenliğine önem verdiklerini kaydeden Aruk, çalışmalarında kurumlarla işbirliğine önem verdiklerini belirtti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, ilçe ekonomisinin daha iyi yerlere gelmesi için çaba gösterdiklerini belirterek İlçenin ekonomik yapısı ve Oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Göreve gelmelerinin ardından İlçede kurumlar arası işbirliği konusuna önem verdiklerini kaydeden Boztaş, İlçede diğer kurumlarla olduğu gibi jandarma komutanlığı ile de işbirliği içinde olduklarını vurguladı.
Boztaş, Yüzbaşı Ufuk Aruk'a ziyareti için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüzbaşı Aruk'tan MATSO'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement