Yüz Nakilli Recep Sert Nişanlandı - Son Dakika
Güncel

Yüz Nakilli Recep Sert Nişanlandı

Yüz Nakilli Recep Sert Nişanlandı

Türkiye'nin 5'inci yüz naklini olan Recep Sert, huzurevinde hastabakıcı olarak çalışan Esma Aykul ile Bursa'da nişanlandı.

24.04.2014 20:03  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin 5'inci yüz nakillisi 27 yaşındaki Recep Sert, kardeşinin böbrek nakli için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geldiği sırada tanışıp aşık olduğu Esma Aykul'la nişanlandı.

YÜZ NAKLİ YAPILDI

Bursa İnegöllü Recep Sert'in yüzü, temizlemeye çalıştığı tüfeğinin ateş alması sonucu tanınmayacak hale geldi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından geçen 18 Temmuz'da başarılı operasyon yapılan Sert'e, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüzü ve çenesi nakledildi.

EVLİLİK TEKLİF ETTİ, NİŞANLANDI

Hastaneden taburcu olduktan sonra memleketi Bursa'ya yerleşen Recep Sert, kardeşinin böbrek nakli için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geldiği sırada tanışıp aşık olduğu Esma Aykul'a evlenme teklifinde bulundu. Aykul'un teklifi kabul etmesi üzerine ikili, 1 hafta önce İnegöl'de ailelerinin katıldığı törende nişanlandı.

"MULU BİR AİLE KURMAYI ARZU EDİYORUM"

Henüz düğün tarihini kesinleştirmediklerini aktaran Recep Sert, en kısa zamanda dünya evine girmek istediklerini dile getirdi. Yüz naklinden sonra hayatının tamamen değiştiğini kaydeden Sert, "Mutlu bir aile kurmayı arzuluyordum. Bunun için ilk adımı attım. Nişanlımla evlenip mutlu bir hayatımız olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüz Nakilli Recep Sert Nişanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • DUACIYIM: RABBIM DÜNYA AHIRET SIZI BIR YASTIKTA KOCATSIN.ISTESENIZDE AYRILAMIYASINIZ 33 6 Yanıtla
  • DERİN DARBE: LA BEN BU KARİZMA HALİMLE BÖLE BİRİNE AYAR ÇEKEMEDİM REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR 34 3 Yanıtla
  • IZMIRLI: NUMARA 27 3 Yanıtla
  • dyg: Allah mutlu mesut etsin inşallah. 27 0 Yanıtla
  • Mete: Allah bir yastıkta kocasın inşallah...Lakin bu evlilik kesinlikle normal değil..Göz var nizam var..Mantıksız geliyor 24 1 Yanıtla
  • SB: AYNEN ARKADAŞLAR DEDİĞİNİZ GİBİ AMACIM BU ADAMI AŞAĞILAMAK DEĞİL KİMSENİN HADDİNE DE DEĞİL AMA İŞİN GERÇEĞİNİ KONUŞMAK GEREKİRSE BU KADIN BU ADAMA BİR ÇIKARI OLMASA SİTTİN SENE GELMEZ BEN DE BEKARIM YAŞ 30 OLDU ALLAHIMA ŞÜKÜR BİR SORUNUM YOK AMA BEKARIM BENDE BULAMADIM AMA BULMUŞ OLSAYDIM BU KADIN GİBİ YANAR DÖNER BİRİSİYLE KESİNLİKLE BİRLİKTELİK KURMAZDIM 22 2 Yanıtla
  • 02 AYSE: ÜNLÜ OLMANIN YOLU.SAF VATANDASLARI KANDIRMAK MI .SEN EVLENMEZ ÜNLÜ OLMAK ICIN BÖYLE BIR OYUN YAPMIS SAN HAYAT BOYU SANA SAHTEKAR DIYECEZ 19 0 Yanıtla

Advertisement