Yusuf Şimşek: Basketbol Zaferinden Sonra Sıra Bize Geldi - Son Dakika
Güncel

Yusuf Şimşek: Basketbol Zaferinden Sonra Sıra Bize Geldi

Pınar Karşıyaka'nın Fenerbahçe Ülker'i yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götürmesi futbol takımını da ateşledi.

09.10.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınar Karşıyaka'nın Fenerbahçe Ülker'i yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götürmesi futbol takımını da ateşledi. Basketbolcuların büyük bir zafere imza attığını dile getiren teknik direktör Yusuf Şimşek, futbolda şu ana kadar taraftarı çok fazla memnun edemediklerini belirterek, "Basketbol ekibimizin bu başarısı bizi de ateşleyecek. Pınar Karşıyaka, taraftarımıza 2 sezondur büyük zaferler yaşatıyor. Ufuk Sarıca ülke basketbolunun bir numaralı ismi oldu. Artık sıra bize geldi. Eğer camiamızı bundan sonra mutlu edemezsek futbol olarak Karşıyaka'ya layık değiliz" şeklinde konuştu.

Çarşı'da yaşanan kupa coşkusunu gördükten sonra ne kadar büyük bir camiaya hizmet ettiğini bir kez daha anladığını belirten genç teknik adam, "Biz asla hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Belki şu anda puan tablosundaki durumumuz tatmin edeci değil. Ancak ben ve futbolcularım verdiğimiz başarı sözünden asla dönmeyeceğiz" diye konuştu.

Tek amacının Karşıyaka'ya futbolda uzun yıllar sonra kupa kazandırmak olduğunu anlatan Şimşek, "Önümüzdeki hafta konuk edeceğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla tırmanışa geçeceğiz. Artık yükselme zamanı geldi" yorumunu yaptı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yusuf Şimşek: Basketbol Zaferinden Sonra Sıra Bize Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement